Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2 3 4 5
dobryj5 dobryj5 14:58, 21 июл 2021
Новенький (14:26, 21 июл 2021)
Москва давно збагнула,
Я вам відкрию великий секрет, а ви подумайте на дозвіллі.
До 2004-2005 р. Москва легко відносилася до України і кардинальних кроків не робила. Для них однаково було чи буде президентом Хам чи солдат прикордонних війсь КГБ СССР.
 
Але в 2005 р. Україна під керівництвом Тимошенко розкрутила небачені до того рекорди економічного виробництва та соціальних стандартів. Це і ріст економіки, збільшення зарплат та пенсій, покращення фінансового стану держави і т.д.
Можна тільки назвати один РЕКОРД, що в ТОЙ рік дійсно ЗМЕНШУВАЛИ державний борг через його погашення (в усі інші роки держборг тільки виростав, інколи в рекордні суми).
На той час це було недопустимі з погляду білокаменної успіхи України,яка би ще пару років і виходила на рівень Польщі.
Тому розкрутили скандал між Порошенко та Зінченко. а звільнили Тимошенко. і Україна покотилася ще далі у 50-60-ті роки, а Тимошенко стала на 15 р. головною потерпілою
 
Подобається 5 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:26, 21 июл 2021
ми маємо приклади з недалекого минулого, коли Москва певним українським політикам робила дорікання, які в Україні звучали як доказ нечуваного патріотизму.
 
За прикладами далеко ходити не треба – Юлія Тимошенко. Вся російська преса розписувала її як прямого ідеологічного нащадка Бандери та Міхновського. Нею в Росії дітей лякали. А що відбувалося в реальності? Перший, до кого поскакала Юлія Володимирівна, позбувшись посади прем’єра у 2005 р., був Путін, а зустріч їм організував Медведчук. Саме за пані Тимошенко було заблоковане отримання Україною ПДЧ НАТО. Саме за пані Тимошенко військову техніку Україна продавала направо-наліво, відгукнулося нам це у 2014 р. Нарешті, за Московську газову угоду ім. Юлії Тимошенко 2009 р. їй у Москві мусять пам’ятник поставити. Тощо й тощо.
 
Москва давно збагнула, нема кращого засобу прорекламувати в Україні певного політика, ніж оголосити його ворогом Москви. Нагадати, кого Путін найчастіше називає переконаним українським націоналістом?..
Подобається 10 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 14:11, 21 июл 2021
А кого?Могли ещё Ермака,но он пока условный"конверт"..,пидора Дристовича-это даже для них западло...
Подобається 8 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2 3 4 5
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...