Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 20:08, 6 май 2024
Spiegel пише, що на зʼїзді Демократичної партії в серпні Байден зробить «грандіозний жест», оголосивши про свою відставку і запропонувавши Мішель його місце. Торік уряд заявив, що демократи перевірили шанси Обами в опитуваннях громадської думки. Обаму тепло сприймають на всіх заходах, у яких вона бере участь.
 
Прессекретарка Мішель Обами зазначила, що колишня перша леді повністю підтримує передвиборчу кампанію Байдена та його віцепрезидентки Камали Гарріс.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 17:46, 7 май 2024
Тоже мне вариант! Опять беззубый Обама номер 2! И что, у нее есть шансы выиграть у Трампа? У демократов явно кризис жанра. Нет никого, кто мог бы реально стать полноценным лидером страны.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:12, 7 май 2024
Кажуть, це іпсо:
...Байден - не король. Якщо він відмовиться від перегонів, то буде новий відбір кандидата від демократів на тих же праймеріз і далеко не факт що Обама виграє їх у тієї ж віце Байдена Гарріс. Як нас поінформували, станом на зараз Байден має намір йти на вибори і у його оточенні ніякі "рокировки" не передбачаються. Але це не виключає того, що він не зніметься за "станом здоров'я" і тоді нас буде чекати новий відбір у стані демократів. І я не думаю що обрізана передвиборча програма нового кандидата дасть йому змогу виграти у Трампа. Тому... Миримося з протистоянням двох дідів. 
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...