Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Микола Демидович Микола Демидович 12:46, 6 май 2024

У США немає грошей для України, Київ має відмовитися від НАТО, - сенатор ["США винні Китаю трильйон доларів"]
У США немає грошей на те, щоб давати їх Україні, адже Америка сама по вуха у боргах. Про це заявив сенатор-республіканець Ренд Пол, якого цитує видання The Hill.
От ви дивуєтеся, що я спростовую такі пропагандистські некваліфіковані інформації ЗМІ. Але як можна пройти мимо ПУБЛІЧНИХ таких вкидів. Ось давайте разом розберемо
 
Де ГРОШІ США та якими грошима США може розпоряджатися? Звичайно у ФЕДЕРАЛЬНОМУ бюджеті, який прийнятий ЗАКОНОМ та виконує федеральне казначейство
Сутність бюджету як ЗАКОНУ передбачає доходи та видатки. Видатки ЗАТВЕРДЖЕНІ доходами та при ДЕФІЦИТІ його, джерелами покриття. Отже, гроші в ЗАКОНІ.
 
При чому тут бюджет США та "відмова України від членства НАТО"? Так само до чого БОРГ США Китаю? Державний борг США перевищує 34 трлн дол. і вони ЗНАЮТЬ його сутність. Чого не розуміють ЗМІ, зокрема і автор інформації натягнутої уявленнями
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 12:53, 6 май 2024
Тема "пра ыканомеку" Слово предоставляется "знавцЮ" и "науковцЮ"
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 13:11, 6 май 2024

У США немає грошей для України,
І що тут головне? Тільки прояв відсутності розуміння реалій, що 60,8 млрд дол. затверджені Конгресом та Сенатом США і підписані Президентом США для допомоги Україні у ЗАКОНІ про Федеральний бюджет США.
 
А завдання влади виконувати ЗАКОН, в т.ч. забезпечити їх виділення у різних формах Україні.
 
І тут вже парламентарі БУДУТЬ слідкувати (зобовязані) за виконаннями законів. І нема на то ради і в журналістів, навіть, із УНІАН.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:49, 6 май 2024
Очередной финансовый и геополитический гений! Где только Трамп набирает таких единомышленников? Наверное требует справку о слабоумии, как у нашего лугандонского фуфлогона. Вот кто был бы достойным представителем трампистского крыла в Сенате!
Этот сенатор, похоже, даже не знает, что деньги выделенные для Украины, почти все останутся в США и пойдут на развитие американского ВПК. Что, впрочем, неудивительно с такой тупой рожей.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:40, 6 май 2024
Микола (13:11, 6 май 2024)
завдання влади виконувати ЗАКОН, в т.ч. забезпечити їх виділення у різних формах Україні.
 
І тут вже парламентарі БУДУТЬ слідкувати (зобовязані) за виконаннями законів.

Зміна формату "Раммштайн" у межах якої військова допомога Україні віднині буде надаватися НАТО як координуючою організацією, породжує "вкрай потрібну централізацію процесів постачання зброї та боєприпасів".
 
Генсек НАТО підкреслив, що віднині саме НАТО буде контролювати використання військової допомоги і до відомства Альянсу перейдуть усі контролюючі функції а також штат національних інспекторів які контролювали процеси до цього часу. Столтенберг запропонував Президенту Зеленському виробити спільно "вкрай жорсткі механізми контролю з тим, щоби не дати україноскептикам жодного шансу на використання цієї теми у своїх цілях".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
deimos deimos 16:05, 6 май 2024
Погано цей Юрій Кобзар вчився. Або просто купив диплом. Проявив абсолютне нерозуміння того, про що написав.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 16:43, 6 май 2024
Новенький (15:40, 6 май 2024)
Зміна формату "Раммштайн" у межах якої військова допомога Україні віднині буде надаватися НАТО як координуючою організацією,
Очевидно, що там накладки не буде. Треба розуміти, що організація НАТО не буде претендувати на координацію допомоги чи кредиту США із її бюджету для України. Тим більше, що бюджет чітко розділяє виділені гроші на різні напрямки.
 
Інша сторона, що НАТО як оборонна структура в Європі повинна контролювати воєнні переміщення озброєння та виділення допомоги країн НАТО. Тим більше, що членів НАТО є 32 країни, а в Європі - 52 (46 країн унітарних та 6 - федеративних). В таких умовах є чим займатися всім.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...