Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 15:24, 6 май 2024
​​ Лідер Китаю Сі Цзіньпін, президент Франції Емманюель Макрон та голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн під час зустрічі в Парижі обговорили війну в Україні.
 
Сі наголосив, що Китай, Франція та Євросоюз мають протидіяти ескалації бойових дій в Україні та створювати умови для мирних переговорів. Він додав, що Китай не є «стороною цього конфлікту». Фон дер Ляєн наголосила, що КНР має докласти більше зусиль, щоб китайські товари подвійного призначення на потрапляли до рф та не опинялись на фронті.
 
Крім цього, лідери обговорили, як збалансувати торгівлю між Китаєм та Європою, та ескалацію на Близькому Сході.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 19:42, 6 май 2024
Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що Європейський Союз готовий задіяти всі наявні інструменти для захисту економіки, якщо Китай не запропонує справедливий доступ до своїх ринків.
 
За її словами, сильно субсидовані китайські товари, такі як електромобілі та сталь, заполонили європейський ринок, а світ не може поглинути надлишкове виробництво Китаю.
 
Заява Фон дер Ляєн після переговорів у Парижі з президентом Франції Еммануелем Макроном та головою КНР Сі Цзіньпіном, який перебуває з офіційним візитом у Франції. Візит Сі Цзіньпіна до Франції є першим за п'ять років, після чого він вирушить до Сербії та Угорщини.
 
"Для того, щоб торгівля була справедливою, доступ до ринків один одного також має бути взаємним. Ми обговорили, як досягти реального прогресу в питанні доступу до ринків. Я залишаюся впевненою, що можна досягти більшого прогресу".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 08:29, 7 май 2024
Новенький (19:42, 6 май 2024)
Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила
вже в червні ця хвора клєптоманша попіздує на пенсію - але якщо вона і далі буде мочити такі коні то не виключено що й в тюрму.
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...