Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 12:19, 20 авг 2019
Порошенко, не маючи навіть політичної більшості, яку йому не делегували українці в 2014-му, намагався розбудовувати Україну як національну європейську державу, визначивши необхідні напрямки, що слугують підвалинами самостійної держави: безпека, духовна незалежність, реальне місцеве самоуправління по типу європейського і економічний розвиток поза зв’язками з Росією. Розбудовувати практично з нуля, зі стану корупційно-бандитської держави з величезною часткою малоросійства при владі та зі значним фінансовим впливом.
 
Всі реформи наштовхувались на неймовірний спротив.
 
Зараз варто говорити не про помилки Пороха, а про помилки суспільства, яке зірвалось зі стану “розбудови європейської країни” в звичний стан пост-совка. Або, мабуть, вірніше говорити: так і не вийшло з летаргічного стану пост-совка, не дивлячись на настільки сильний стрес, який мав би розставити всі точки над І як війна.
Подобається 9 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 13:54, 20 авг 2019
sobaka_d-это Вы в том числе говорите о суке,которая не могла определиться куда ехать отдыхать-Европа и Средиземноморье уже пройденный этап,но при этом жаловалась,что при Порохе жить нельзя...
Подобається 5 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...