Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
dikiybober dikiybober 01:21, 27 апр 2024
Хоче напевне сподобитись панам з політбюро КПК більше за антісовєтчика путіна. Але є проблема він такий же йбанутий антісовєтчик як і путін (принаймні в очах китайських комуністів). Тому америку так само як і путіна вони трахнуть  при першій ліпшій нагоді.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:04, 27 апр 2024
КИТАЙСЬКІЙ РЕЛІЗ.
 
1. США передали Китаю перелік підприємств та банків які здійснюють торгівлю з рф товарами та технологіями подвійного призначення, від виробників нітроцелюлози до верстатів та електроніки. Держсекретар повідомив С,і що у випадку якщо Китай не введе обмеження на цю торгівлю США застосують "Вагомі обмежувальні санкції" - китайські кмпанії не зможуть продавати свої товари у США, а "уповноважені" для забезпечення торгівлі подібними товарамибанки будуть відключені від платіжних систем США і, у перспективі, Європи, Японії та Південної Кореї.
 
2. Сі висловив незадоволення тим, що США заважають нормальній торгівля Китаю та рф. але список прийняв і запропонував створити робочу групу на рівні міністрів торгівлі, Нацбанку Китаю та ФРС США з тим. щоби вона визначила "межі вільної торгівля товарами подвійного призначення".
 
3. США представили "уточнений" план закінчення війни в Україні, Блінкен обговорив з Сі можливу участь Китаю у майбутній "Мирній конференції по Україні
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:04, 27 апр 2024
сторони вчергове "звірили позиції" і константували "сильні розбіжності у позиціях сторін які потрібно усувати за столом переговорів", США як і раніше вважають можливим початок переговорів про закінчення війни тільки по результатах українського Контрнаступу. Китай вважає що переговори повинні розпочатися "якомога швидше". Китай пропонує юридичне закріплення "статусу спірних територій" і винести їх за рамки підготовки мирного договору. США категорично проти такого підходу. Китай визнає територіальну цілісність України у кордонах 91го року і "може сприяти відновлення повної юрисдикції України над усіма територіями якщо у тексті майбутнього мирного договору будуть враховані інтереси москви, від позаблокового статусу України, до обмеження на чисельність армії та номенклатури її озброєння. Якщо коротше - Київ повинен виконати основні умови ультиматума путіна від 24.02.22.окрім "денаціоналізації" задля "автономії спірних територій у складі України", Сторони домовилися домовлятися.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:07, 27 апр 2024
4. Блінкен подякував Сі за конструктивну позицію Китаю щодо "Іранської проблеми" - Китай застосовує свій вплив на Іран у частині утримування останнього від постачання рф ракет середньої та великої дальності.  
_____
3устріч Сі та Блінкена взагалі була під питанням, але Китайський лідер таки погодився на неї не зважаючи на "жорстку та нерозумно непоступливу позицію США у багатьох питаннях"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...