Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 18:44, 26 апр 2024
...Це при тому, що російські ІПСОшники всяко намагаються залякати Харків'ян, посіяти хаос, сум’ятицю та паніку. І це таки правда. Синєгубов в усній формі, дозволяє собі на нарадах на військовій раді давати чи то поради, чи то озвучувати страхи, але несе деструктивну та панічню херню. І розповсюджується по Харкову з ріними страшилками та деталями. Тобто офіційних заяв нема, а от усні якісь розпорядження даються і розлітаються по місту як хвилі паніки.
 
В той час як військове та військове керівництво країни намагається протистояти інформаційній кампанії ворога, голова ВЦА повністю її несе в маси і поширює. Якщо він не впевнений в собі, або боїться, то не треба розмінювати Харків на свої страхи. Йдіть вже геть, і хай призначать людину з місцевих, яка не буде тремтіти та озиратися, а буде захищати місто.
 
Але це ще не все...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 20:34, 26 апр 2024
Так, ну заєбісь. З офіційною заявою ми розібралися. То просто Синєгубов очконув та в присутності десятків людей по Фройду виказав своє бажання зʼїбнути. ВЦА не тікає і нікого не евакуює. Добре.
 
А що там з відселенням військовий з приміщень? Для кого бережете і ким боронити місто збираєтесь?

 
Давайте ще якусь офіційну заяву.
 
Не зупиняйтесь.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...