Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 07:51, 29 мар 2024
...єдине - генерал Сирський запевнив голову КОШ у тому, що "Український Контрнаступ реально підготувати та почати проводити активні бойові дії наприкінці липня - у серпні у разі початку надходження американської допомоги до кінця квітня".
 
5. Вчора відбулися переговори очільника МОУ Умерова та голови МО Швеції щодо постачання Україні літаків "Грайпен". Шведська сторона висловилася за якнайшвидшу підготовку пілотів та обслуговуючого персоналу для роботи на цих літаках, однак "з погляду на те. як важко дається Україні підготовка до прийому на озброєнні літаків F-16", міністр має сумніви що передачу літаків можна здійснити раніше другої половини наступного року...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:50, 29 мар 2024
Президент пообіцяв проконсультуватися з військовими та КабМіном і надати відповідь у найближчий тиждень. Бернс пообіцяв надати для цього всю інформацію яка є в наявності у його відомства, АНБ та Нацрозвідки США,
 
3. Володимир Кличко на минулому тижні зробив резонансну заяву (яку ніхто не помітив ))) про необхідність проведення  нових виборів під час війни. Показово що зробив він її після повернення з США та Німеччини де проводив зустрічі з посадовцями та парламентарями двох країн. Як нам довели, брат нашого мера "поступово схиляється до прийняття пропозиції США щодо розбудови власної політичної кар'єри". У травні його знову чекають у США, Німеччині та Франції.
 
4. Вчора відбулися позачергові переговори генерала Сирського та голови КОШ Брауна. Вперше без участі міністра Умерова. Теми - плани проведення оборони та підготовка Контрнаступу. навчання та озброєння нових бригад та відновлення та комплектація існуючих. Без подробиць...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:48, 29 мар 2024
Джонсон прив'язав виділення грошей Україні до "прозорого та чесного конкурсу на призначення нового голови ВККС у рамках втілення реальної Судової реформи. До речі, вчора Президента України про цей Конкурс попередити посли "Великої Сімки" - вимоги такі ж.
 
2. Вчора відбулися переговори директора ЦРУ Бернса та Патрушева. Основна тема - Україна та удари по енергооб'єктах та нафтогазових об'єктах в росії. Патрушев знову призвав США втрутитися та припинити "терор який здійснює Україна атакуючи електростанції та НПЗ на території РФ" та попередив, що його держава не зупиниться в своїх "дзеркальних атаках доти, доки Україна не повернеться до "безумовного дотримання мораторію на подібні удари".
 
Бернс довів месседж від росіян до відома Зеленського і запропонував йому провести консультації, а перед цим розрахунки - чи вигідне Україні продовження атак на нафтогазові та енергетичні об'єкти з точки зору проходження наступного опалювального сезону?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:46, 29 мар 2024
Україна отримає безвід'ємну військову допомогу від США у рамках нового законопроекту про Нацбезпеку у "найкоротший термін". Закон, як запевнив Спікер, на фінальній стадії розробки.
 
Україна більше не отримає бюджетну та інші види цивільної допомоги інакше як у кредит без відсотків. та без обмежень у часі розрахунку  за нього. Але кредитування може бути припинено в "будь який момент якщо Україна відійде від прозахідного вектору розвитку, відійде від побудови демократичної держави, буде недостатньо боротися з корупцією у вищих ешелонах влади".
 
Спікер вимагає від Президента Зеленського надати йому та Конгресу "Чітке бачення стратегії ведення та закінчення війни". Спікер дав зрозуміти Президенту що без такого бачення "надання подальшого кредитування від США  буде малореальним".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...