Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:45, 22 мар 2024
Нафтопереробні заводи на території росії є законними цілями з військового погляду — заявила віцепрем'єр-міністерка Ольга Стефанішина.
 
Вона заявила, що українська сторона відповіла на такі заклики «досягненням своїх цілей» і «дуже успішними операціями», проведеними на території рф.
 
«Також є заяви й інших офіційних осіб, що це є абсолютно законні цілі з військового погляду. Ми розуміємо заклики американських партнерів. Водночас ми воюємо тими спроможностями, ресурсами та практиками, які наявні у нас сьогодні», — сказала урядовиця.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:34, 22 мар 2024
Роман Донік: Вибачте,але мені в контексті десятиріччя війни, двух років повномасштабного вторгнення, десятків тисяч загиблих та поранених а також 99,9 відсотків вірогідності що я буду вбитий під час вдалої спроби окупації, просто насрати  на світову ціну нафти, ескалацію та ядерну загрозу Нас примусили віддати ядерну зброю за гарантії і зараз ми пожинаємо плоди цього примусу та гарантій від західних демократій пов'язаних з цім актом «доброй волі» від України. Питання могли ми утримувати цю зброю чи ні, зараз вже не важливе. Мені навіть насрати якщо ракети, дрони та все інше що зможе нести бойову частину буде нести брудну ядерну зброю на РФ. Бо найвірогідніше я, моя родина і мої близьких будуть вже мертві. Чистий, «незамутнений» егоїзм. Вибачте.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:38, 22 мар 2024
Михайло Подоляк в ефірі російського інформаційного каналу "Дождь" заперечує, що офіційний Вашингтон вимагає від України припинити атаки по нафтовій інфраструктурі Росії.
А неофіційний?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 17:28, 22 мар 2024
Новенький (15:38, 22 мар 2024)
А неофіційний?
Такого сегменту міжнародної діяльності немає.
Є ОФІЦІНА позиція ДЕРЖАВИ на процеси, а все інше проходить у форматі реклами, за яку і редакції тих видань відразу пишуть, що відповідальність на рекламодавцях.
 
Але коли є інвестиції у ЩОСЬ, то воно йде широкими кроками. як штанина у Маяковського.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:02, 22 мар 2024
Микола (17:28, 22 мар 2024)
Такого сегменту міжнародної діяльності немає.
Є ОФІЦІНА позиція ДЕРЖАВИ
Тоді б можна було слово "офіційний" прибрати, але цього чомусь не роблять
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 18:17, 22 мар 2024
Новенький (18:02, 22 мар 2024)
Тоді б можна було слово "офіційний" прибрати, але цього чомусь не роблять
Це все прописано у ПРОТОКОЛАХ офіційних міроприємств на рівні КЕРІВНИЦТВА держави. Є заходи ОФІЦІЙНІ із участю керівників держави та їх рішеннями, але є ПРИВАТНІ або партійні, але також із участю керівництва держави.
 
Все інше, що не відноситься до процесів державних керівників носить неофіційний характер. Це тільки украпїнські грантові ресурси можуть подавати якусь ПУБЛІКАЦІЮ у ЗМІ як подачу ДЕРЖАВИ із посиланнями
 
5. Організація візитів офіційних делегацій
Організаційно-протокольне забезпечення візитів вищих посадових осіб іноземних держав в Україну має особливості, пов’язані з розподілом повноважень між підрозділами з питань протоколу Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України і Міністерства закордонних справ України та протокольним статусом візиту.

Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...