Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 09:23, 19 мар 2024
послідовність чітка: супутник фотографує об'єкт, а через кілька днів або тижнів на нього падає ракета. Іноді після цього ще один супутник робить додаткові знімки, можливо, для перевірки масштабу пошкоджень. «Кількість збігів, коли за знімками слідують удари, занадто велика, щоб бути випадковою».
 
Купують знімки в таких компаній, як Planet або Maxar. Ймовірно, росіяни замовляють їх через посередників. Самі ж компанії запевняють, що ретельно перевіряють своїх клієнтів і не працюють з рф. Експерти кажуть, що Planet і Maxar не зацікавлені в співпраці з росією і мають хороші контракти з Міноборони США, проте вони навряд чи здатні ретельно перевіряти замовників знімків - на це потрібен величезний ресурс».
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 09:58, 19 мар 2024

Томас Джозефу Даннинг, британский деятель профсоюзного движения,  высказывание о сути капитализма:
 
«...Капитал боится отсутствия прибыли или слишком маленькой прибыли, как природа боится пустоты. Но раз имеется в наличии достаточная прибыль, капитал становится смелым. Обеспечьте 10 процентов, и капитал согласен на всякое применение, при 20 процентах он становится оживлённым, при 50 процентах положительно готов сломать себе голову, при 100 процентах он попирает все человеческие законы, при 300 процентах нет такого преступления, на которое он не рискнул бы, хотя бы под страхом виселицы..."
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...