Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
dobryj5 dobryj5 15:34, 12 янв 2022
є ухвала Печерського суду про затримання п'ятого президента та примусового доставлення до суду. Політик обіцяв повернутись в Україну 17 січня.
У Порошенка запевняють, що підстав для затримання політика немає, тому що він готовий сам прийти до суду, коли повернеться в Україну.
І хтось скаже не клоунада. А цирк.
 
І чому НІХТо не розкаже до ЗАПЕВНЕННЯ, якщо є ухвала суду про ПРИМУСОВЕ доставлення до суду, то поліція виконує ухвалу і не чекає якихось ВЖЕ добровільних зусиль кудись з'являтися
 
цікаво буде пасматрєть, як будуть добровільно поєднуватися із примусовим. Як каже класика - ВСЬОМУ СВІЙ ЧАС. Треба було з'являтися, коли запрошували, а не обіцяти тоді, коли прийшла ПРИМУСОВА ДОСТАВКА.
І це реальний огляд подій та публічне обговорення.
Подобається 4 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 17:19, 12 янв 2022
на УП дають інформацію та активісти певних проектів намагаються спростувати ситуацію та заболтати. Вже дійшло, що адвокати ставлять ВИМОГИ суду. Але це тільки в ТАКИХ ЗМІ. послухати таких адвокатів у судах, то там тільки і звучать: високоповажний (ваше превоссходітєльство) суд, прошу(симо) прийняти (долучити) і т.д. Але у ЗМІ - адвокати вимагають і не менше.
https://www.pravda.com.ua/news/2022/01/12/7320165/
Адвокати Порошенка вимагають засідання суду у день його приїзду
Подобається 2 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 19:10, 12 янв 2022
dobryj5 (15:34, 12 янв 2022)
І чому НІХТо не розкаже до ЗАПЕВНЕННЯ, якщо є ухвала суду про ПРИМУСОВЕ доставлення до суду, то поліція виконує ухвалу і не чекає якихось ВЖЕ добровільних зусиль кудись з'являтися
А скажи ка мне, сельский дурачок и СЛОВОБЛУД Дэмыдавыч – шо у вашей Оторвиколёсовке говорят по поводу задержания народного депутата Украины?
 
Проще говоря, чтобы такой дурачок как ты смог понять – можно ли задержать, или арестовать народного депутата Украины, при условии что с него не снята депутатская неприкосновенность?
 
Как слышно, Дэмыдавыч? Приём...
Подобається 6 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 19:22, 12 янв 2022
Гриць (19:10, 12 янв 2022)
Приём...
в тебе немає ЧИМ приймати інформацію То чого тобі ще виходити в етери?
 
Бачиш, та майн полу-мілорд, як ти відстав у житті та своєму розвитку
 
як ти вважаєш статус депутата ВР Медведчука чимось відрізняється від статусу депутата ВР Порошенка?
А ось ти почитай, що розповідає товариш Кузьмін і то буквально вчора
Суд продовжив термін запобіжного заходу лідерові партії «Опозиційна платформа – За життя», депутату ВР Віктору Медведчуку. Про це в сервісі Telegram повідомив його колега по фракції, колишній генеральний прокурор України Ренат Кузьмін
 
Він пише, що Медведчуку продовжили домашній арешт з 6 до 10 місяців, рішення ухвалив 10 січня Печерський районний суд Києва.

Але ти заспокойся і я тобі повідомлю, що Порошенка ще НЕМАЄ рішення арештовувати. Поки ЩО. Але є рішення про його ПРИМУСОВУ ДОСТАВКУ до суду. Але як не буде засідання суду за його питаннями, то він може в СІЗО чекати, щоб не бігав та не
Подобається 4 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 19:36, 12 янв 2022
dobryj5, Мощный высер Могучий. Но как и всегда – "ниачём". Тебя спросили: можно ли арестовать дупутата? Ты пропоносилось буквенной диареей.
 
Пока ты откладывал эту кучку буковок, я уже погуглил про депутатов и про неприкосновенность. И вот что имеем:
Ранее в Украине приняли закон о снятии депутатской неприкосновенности с народных депутатов. Верховная Рада приняла в целом законопроект №7203 об отмене депутатской неприкосновенности. Таким образом, с 1 января 2020 года народные избранники уже будут без депутатского иммунитета. Соответствующий документ поддержали 373 народных депутатов. Благодаря снятию неприкосновенности с народных депутатов подозрение Виктору Медведчуку и Тарасу Козаку удалось выписать без голосования в сессионном зале, а так была бы угроза нехватки голосов.
А ты ув своей Оторвиколёсовке этого и не знаешь А всё потому что у тебя однопрограммное радио и газЭты приходят с опозданием в неделю.
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 19:39, 12 янв 2022
Правда, клоун играющий яйцами на рояле, как всегда набрехал:
Перед рассмотрением законопроекта перед народными избранниками выступил президент Украины Владимир Зеленский. Он подчеркнул, что после отмены неприкосновенности у депутатов сохраниться индемнитет.
Пианист-виртуоз сказало дословно:
"Они не будут нести ответственность за политические решения, за голосования и любые публичные выступления. Речь идет о привлечении к уголовной ответственности. Извините, но если депутат сбивает человека, или "крышует" добычу янтаря, или совершает любое другое криминальное преступление, он должен нести ответственность. Это парламент, а не малина, где можно пять лет прятаться под куполом"
А как видим, Пороха пытаются прессовать как раз по надуманным ПОЛИТИЧЕСКИМ обвинениям. Но, посмотрим как у клоунов это получится.
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Н2О Н2О 20:37, 12 янв 2022
Anton Blagov,  а зачем ты сюда картинку с Саакашвили за решеткой приволок? Типа намек, что все, кто выступал против Пороха, или сидят (Семенченко, Саакашвили), или скоро сядут?
 
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Гриць Зубажіленко Гриць Зубажіленко 20:39, 12 янв 2022
Н2О (20:37, 12 янв 2022)
Anton Blagov,  а зачем ты сюда картинку с Саакашвили за решеткой приволок?
Что "Роммель" дал, то маупий и приволок
 
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...