Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Максім Вознік Максім Вознік 17:12, 22 май 2020
....Згідно другої версії, яка оприлюднена в соцмережах, історія має трохи інше підгрунтя. Мовляв, раніше від Захаренка вимагали «данину» місцеві правоохоронці, а коли той відмовився та здав «перевертнів у погонах», до нього на «розбірки» прийшли  АТОшники, конфлікт із якими і закінчився стріляниною.
 
Напередодні трагедії на сайті поліції Житомирщини було повідомлено про викриття на хабарі (ч.3 ст.368 КК України) начальника поліції одного з районів області, що за «невтручання у діяльність, пов’язану з розведенням риби, вимагав у 58-річного мешканця Романівського району області  щомісяця надавати йому хабар у розмірі 10 тис. грн».
 
За інформацією джерела Dетектив-Info, мова йшла саме про водойму біля села Новосели
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 17:21, 22 май 2020
Інший співрозмовник Dетектив-Info додає,що після цієї «реалізації» орендар водойми дійсно відправився відпочивати в компанії 8 раніше йому знайомих військовослужбовців.
 
«Разом вони вживали алкоголь, і на якомусь етапі до Захаренка виникла претензії з боку бійців. Ті «під градусом» почали згадувати російське походження господаря та погрожувати йому насильством та навіть згвалтуванням через те, що він «здав» Мшанецького. Захаренко не стерпів такої наруги, пішов та взяв рушницю. Коли це побачили його опоненти, один з них намагався накинутися на орендаря водойми з ножем, але наразився на постріл...

Когда правоохранительная система (реформированная Порошенком) преступно бездействует и даже создает "касты неприкасаемых" - "товарищи Линч и Кольт" приходят на помощь...
 
Жалко человека - 15 лет ему как минимум...
 
Но судя по фото застреленного "бойца" с автоматом - можно тупить на самооборону...
 

  
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Александр Семилет Александр Семилет 17:44, 22 май 2020
Прийшли як рейдери,врізали за його рахунок,зобидили,а потім він винуватий???
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...