Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
skiv skiv 10:07, 26 фев 2019
Сьогодні поки вечеряв дивився це розслідування на 24 каналі. І так стало мені гидко, що якась малолітня мерзота мажорів тупо пиляла оборонні бюджети воюючої країни. Це розслідування дуже сильно похитнуло мою думку про мій вибір, який маю зробити 31 березня. Якщо винні, яких визначили у цьому розслідуванні не буде покарано, мабуть, я не піду віддавати свій голос взагалі...
=================
 
Якийсь геть нетиповий порохобот.
Переважна їх більшість саме за те Брехливе Хуйло Пєцу і люблять, що він грабує бюджет воюючої країни і з ними, тварями, ділиться. Масштаби цього грабунку такі, що не помічати його може лише сліпо-глухий дебіл, тому отака нетипова порохоботина це як Чесний Гаїшник.
 
Ну воно хоч і чесне, але повністю тупе, як і всяка порохоботіна: побачивши що його ідол гімно і мразота, воно максимум на що готове сподвигнутися - це "не йти на вибори".... Хоча це мабуть найкращий вибір, бо дебіл, якому вистачило розуму  голосувати за Порошонку, апріорі нічого путнього вибрати не може.
Подобається 14 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 11:58, 26 фев 2019
А недогарант і стратег-головнокомандувач і не в курсі, не соопчили... А як картинно обербрехун обіцяв пиляти руки! От і подивимося, як пилятиме. Ой, забув, що він же не впливає... .
Пороховошки, канєшна, впевнені, що це фейк і все організувала хитра Юлька.
Подобається 11 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...