Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 22:54, 7 авг 2018
І головне.
Ніхто не воюватиме за Україну, щоб вам не говорили чисельні кандидати. Перемога – це наша справа. За ці роки ми стали сильнішими. Й у військовій, й в дипломатичній сфері. Тому стоїмо на нашій позиції: жодних переговорів по Україні без України, ніякого обміну Криму на Донбас, наші союзники, підписанти будапештського меморандуму, мають посилювати санкційний тиск на РФ до повного відновлення територіальної цілісності та суверенітету України.
Подобається 10 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 23:18, 7 авг 2018
Ну, язиком молоти ця ТП добре навчилася.... Мабуть, у Дрища і Обіцяльника.
А тим часом і про Україну говорять без України, і вирішують щосб про неї без неї, і про подачу води та е/енергії в Крим зондують питання, і з Мордором торгівля наростає... .
Подобається 8 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 00:35, 8 авг 2018
PiligrimК,  иди нахуй, свинособака хуева! Домой, долбоеб!
Подобається 7 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 10:39, 8 авг 2018
Що за демагогичну маячню несе ця дама, "легкої політичної поведінки": яким чином появлення на Донбасі депутатів, вплине на поліпшення обстановки, не кажучі вже про його звільнення від агресора? Скільки разів "перзидент" вже побував там явно і інкогніто (це він особливо полюбляє) і що, політично покращилися справи? Вже не гинуть наші бійці (а це ж, чиїто діти, чоловіки, батьки й підозрюю, що не з рідні "однотурового"!), інфраструктура приведенна до належного стану, всі тамошні мешканці весели і щасливі? Так тож, "перзидент"(!), з його необмеженими можливостями, а, яким чином на поліпшення ситуації можуть впливати депутати (крім зайвих матеріальних витрат на забеспечення їх перебування там та відволікання бійців на їх охорону)? Таки, вона ТП..., але гірше за все те, що вона зовсім не поважає українців, рахує нас за бидло, якому можна "скормити" все, що завгодно.
Подобається 4 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Тарас Левченко Тарас Левченко 10:43, 8 авг 2018
Ірина Геращенко ...  блАзень "государев шут" при дворе ющенка, по наследству перешедшая к парашенке.
Подобається 5 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 12:35, 8 авг 2018
Шут она или не шут..,так что херового она сказала?Все кандидаты двухвекторные,одного Петю загнали в одностороннее движение на Запад,в чём тут секрет?@уйло аж из трусов выпрыгивает-кто угодно,только не Однотуровый...
Подобається 6 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Nnikolay Yegorov Nnikolay Yegorov 12:41, 8 авг 2018
ланецкий[/ ЧМО лецкий ! Ты вообще уже полностью ебнулся головой , о саоими ыото родителями ! И зачем ты посылаешь людей в свою голожопую кацапляндию  ! И кроме того надо вызывать ДДурдомовсаих санитаров и срочно изолировать этого старого псих больного дедугана  чмалецко -мегасосовича от нормальных людей линкодрома !   Чмалецкий ? Не только больной , но он еще заразный дедок со своим запущенным сифилисом ! А заразным на линкодроме нечего делать !   Вали нахер -заразная порохоботская псятина в свою опухшую от водки расею ! А Ирка ХЕРащенко , это вообще проебаная  своим ющарой блядина !
Подобається 5 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 14:23, 8 авг 2018
А може, наш придурок Фуєцький - це сама Геращенко, що потерпає від патологічного клімаксу? Тоді це багато що пояснює... Рогатий, колися!
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 14:31, 8 авг 2018
PiligrimК (14:23, 8 авг 2018)
придурок Фуєцький - це сама Геращенко, що потерпає від патологічного клімаксу?

Ты, мразь, во мне бохиню Капитуляцию не признал?
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...