Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 16:12, 10 май 2018
Не, ну это уже вершина издевательства: государство, во многом виноватое что прошляпило агрессию, вместо того чтобы САМОМУ подавать официальные международные иски на кацапстан - призывает подданных самим бороться в судах! такое издевательское "борітеся - поборете"!
 
А может, государство само б подалось в суды - хотя бы материальную и моральную компенсацию истребовать ЗА ВСЁ, ес-но, не отказываясь от наших временно оккупированных земель?!
 
150 зеленых лимонов - копейки, и даже на них кацапстан ожидаемо забил, как и на решения по ЮКОСу. Как там у Подервьянского - "Шо, може в суд на меня подашь? - Суд не суд, а ху%ово буде". Только кому?
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Олекс Клін Олекс Клін 17:13, 10 май 2018
"Заохочую усі компанії, які втратили майно в Криму активно боротися за компенсацію втрат". Чим таким ця пані збирається "заохотити", тобто, спонукати до первних дій, у тому числі власним прикладом, як це трактується у словниках і довідниках? Маючи на увазі паритет учасників судових змагань, саме держава Україна має подати позов до держави Російська Федерація в особі МЗС і Мінюсту. Але ж Україна - ні пари з вуст. Чи сподівається "затрахати" рашу кількістю позовів в ЄСПЧ від юридичних та фізичних осіб? "Сусіда вкрав у мене землю та худобу, зате я йому гниди до штанів засунув". Ото "герой"!!!
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...