Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 09:48, 10 апр 2018
співробітники поліції за розпорядженням прокурора опитували колишнього чоловіка О.М., свекруху, сестру, невістку, сусідів. Безпосередньо до Мішуровського викликали її сина та 80-річну хвору матір, яка мешкає у віддаленому від Полтави селі.
 
На листи жінки з проханням дочекатись її заздалегідь запланованого повернення додому або дати доручення на допит за місцем знаходження прокурори не реагували.
 
Після кількатижневого тиску на знайомих і родичів, залякувань примусовим приводом і притягненням до адміністративної відповідальності нещасна виїхала до Полтави.
Допит відбувався з процесуальними порушеннями. Мішуровський не пояснив свідку, у зв’язку з чим і в якому кримінальному провадженні її допитує. Усупереч явно висловленому бажанню викласти показання письмово та неодноразовим запереченням, фіксував допит на відеокамеру.
...
Півторагодинний допит полягав у з’ясуванні, чи дійсно О.М. була свідком конфлікту між суддями.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:04, 10 апр 2018
Мішуровський домігся, щоб йому надали інформацію про всі телефонні контакти О.М. з 1 грудня 2015 року і дотепер. При тому, що подія мала місце 14 грудня 2015-го, і жінка, яку прокуратура цькує, є не злочинцем, а свідком неетичної поведінки судді!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...