Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 11:24, 30 янв 2018
Дойче Велле - щупальце Кремля!
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 13:46, 30 янв 2018

 
Тим, хто другий день поспіль пише про зустріч Трампа з Кагаме, а не Порошенком - мовляв, зустрівся «з якимось» африканським лідером, проігнорувавши нашого, європейського.
Руанда - країна у Африці з найбільш динамічним розвитком. Її прийнято називати африканським Сингапуром, а президента Поля Кагаме часто порівнюють з Лі Кван Ю - авторитарний диктатор, що здійснює ефективні економічні реформи. Стрімке зростання економічних показників, суцільна комп‘ютеризація (перехід на стандарт 4G відбувся ще у 2013 році), 62 місце в загальних світових рейтингах, 37 місце за простотою ведення бізнесу, 12 місце за простотою реєстрації власності і 2 місце (після Нової Зеландії) за простотою оформлення кредитів роблять країну привабливою для інвесторів. За рівнем свободи від корупції - 34 місце в світі. 2/3 депутатів парламенту - жінки. Кагаме у 2011 році прийняв програму «Бачення 2020»,
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 13:46, 30 янв 2018
яка передбачає перехід від натуральної економіки до розвитку сфери послуг і 100-відсоткової урбанізації населення (на момент прийняття програми 80% населення жили в селах). Зараз Руанда у своїх зовнішньополітичних пріоритетах коливається між США і Китаєм.
А тепер скажіть чесно: на місці Трампа, маючи обмеження в часі і вільних півгодини, ви би особисто з ким зустрілися - з диктатором Руанди чи диктатором України?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...