Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 02:48, 15 янв 2018
Асаф Бартов розповів про принципи Вікіпедії, які дозволяють подавати навіть заполітизовані теми нейтрально, про те, як волонтери захищають Вікіпедію від Кремля, про джерела інформації, яким не можна довіряти, а також про своє українське коріння.
Сучасна Росія, як і СРСР, має такий собі інженерний підхід до історії – вони надають їй ту форму, у якій хочуть переконати інших. На мою думку, те, що нинішній лідер Росії Володимир Путін не терпимий до опозиційних точок зору – це факт.
 
Активні волонтери російської Вікіпедії не пропускають урядову “політику партії”. Але уряд може найняти людей, які намагатимуться проникнути у Вікіпедію. Волонтерам доводиться захищати російську Вікіпедію від уряду. Я не знаю чи вони повністю у цьому успішні, але безумовно йде боротьба.
 
Російський уряд могутній, і якщо він вбив собі щось у голову, то у нього багато ресурсів, щоб покласти на це. Можливо, є кімната, де сотня людей працює над правками Вікіпедії. ..
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 08:39, 15 янв 2018
Знову ж таки більшість українців також користуються російською Вікіпедією, бо вона більша і має більше інформації по певним темам. Тож теоретично вам не потрібна українська Вікіпедія, бо можна ж користуватися російською. Але я переконаний, що дуже важливо мати українську Вікіпедію – ви повинні мати доступ до вільних знань рідною мовою
тут, конечно же, возникает вопрос - до каких пор украинская википедия будет кастрированным вариантом российской?
 
Порошенко, Алексей Петрович
 
Порошенко Олексій Петрович
 
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...