Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
dobryj5 dobryj5 15:52, 30 июн 2024
Хочеться подякувати читачів за таку одностайну підтримку. Аж непривично і самому дивно, що ви солідарні зі мною в оцінці ТАКИХ інформацій ЗМІ.
 
Наша біда читачів, що набрали "журналістів" які не розуміють ЩО самі пишуть та ХОЧУТЬ сказати. Особливо виділяється НЕЗНАННЯ слів, виразів та категорій, якими пояснюються всі питання у житті
 
Я відношу себе до вкрай несприйняття безграмотності в чому би ТАМ не було. Особливо у публічних ЗМІ. Ще особливіше в економічних питаннях. Але погодьтеся, що ТАК писати не розуміючи свого пісЯнія, як ТУТ недопустимо:
- Виробнича активність у Китаї скорочується другий місяць поспіль
- Виробнича активність у Китаї продовжує знижуватись у червні
 
То виробнича активність СКОРОЧУЄТЬСЯ чи ЗНИЖУЄТЬСЯ? Адже це слова різні за своїм тлумаченням від слів "СКОРОЧЕННЯ" та "ЗНИЖЕННЯ"
З іншої сторони, хіба вони вивчали правопис чи граматику письма? Їх вчили партійним догмам із привидами та партійній дисципліні - література повинна бути ПАРТІЙНА (за Леніним
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 12:11, 30 июн 2024
як навчилися давати інофрмації, щоб не сказати головного. Ось цікаво із даного матеріалу ХТО та ЩО винесе для себе НОВОГО?
Виробнича активність у Китаї продовжує знижуватись у червні, в той час, як активність в сфері послуг впала до п'ятимісячного мінімуму.
Ніхто ж не сумнівається, що читачі ЗНАЮТЬ як зростає "виробнича активність, та яка була щомісячно і, особливо, 5 місяців тому.
Проблеми і рецесії та ХТО би сумнівався.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...