Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 15:12, 21 апр 2024
Реактивний бомбардувальник СУ-24М завдав ракерного удару точно по місцю, де перебував Дудаєв, неподалік села Гехі-Чу на заході Ічкерії, в момент коли генерал розмовляв по супутниковому телефону.
 
Ймовірно інформацію про місце фактичного перебування Дудаєва московитам передало американське Агенство Національної Безпеки (National Security Agency, NSA), яке відстежувало сеанси  супутникового зв'язку чеченського президента.
 
Єльцин в Кремлі, отримавши телефоном звістку про вбивство Дудаєва, декілька разів перепитав чи це правда, пообіцяв «дати героя» і навіть пританцьовував. Тому неважливо, хто у них у владі, це не війна хуйла. Їх політична система і еліта однакові як і бажання більшості московитів. Вони тоді розраховували, що фізичне знищення лідера ЧРІ обезголовить чеченський рух за незалежність. Московія бажала реваншу. Тому Друга Чеченська війна, яку в 1999 році розпочав Кремль показала, що це не так, і чеченський народ чинив спротив окупантам ще не один рік...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:17, 21 апр 2024
Однак, смерть Дудаєва справді стала для спротиву колосальною втратою. Після його загибелі у військово-політичній верхівці посилився крен в релігійний ухил, і вже за кілька років чеченський рух за незалежність в очах світового співтовариства практично став в один ряд із ісламським фундаменталізмом.
 
Прагнучи реваншу, приводом для розвʼязання початку Другої Чеченської війни стала серія чітко спланованих і організованих терактів москальськими спецслужбами на території московії і вбивство громадян рф, в яких звісно звинуватили громадян Ічкерії. Саме на цих терактах «воцарив» сатаніст путін.
 

 
Фото зроблене за секунди до загибелі Джохара Дуаєва камерою наведення вбудованою в ракету. Воно було опубліковане в щомісячному бюлетні Агенства Національної Безпеки США
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...