Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 14:41, 13 апр 2024
Бойовики диверсійного підрозділу полковника ФСБ  Ігоря Гіркіна влаштували маскарад під виглядом ДАІ на околицях Слов'янська і обстріляли групу українських спецпризначенців.
 
13 квітня 2014 року в Семенівці під Слов'янськом на ЦСО «А» СБУ було скоєно збройний напад. У цьому бою загинув капітан СБУ Геннадій Біліченко й було поранено семеро наших силовиків.
 
На допомогу прийшли десантники 3 роти 80 аеромобільної бригади (80 ДШБр) Незважаючи на те, що військові отримали наказ не відкривати вогонь, командир роти Вадим Сухаревський вступив у бій.
 
Бойовиками під час цього бою безпосередньо керував московський агент, киянин Сергій Журіков (позивний «Ромашка»), який до початку бойових дій входив до складу охоронної структури так званого «Московського патріархату» в Києві і офіційно називався «фотографом».
 
Ймовірно саме Журіков перевів через кордон і завів у Слов'янськ підрозділ Гіркіна. «Ромашку» було ліквідовано українським снайпером 2 травня 2014 року.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:42, 13 апр 2024
Безпосередній учасник цього бою на Донбасі, колишній з. нач. управління Центру спеціальних операцій «А» СБУ Андрій Дубовик розповів про події того дня і про те, як Штепа «прикрила» Гіркіна:
 
13 квітня біля Семенівки ми перебували в автобусі – тому синьому бусі, знімки якого і відео потім облетіли ЗМІ. Я сидів попереду на так званому командирському місці. Ми були в повній екіпіровці, з нашивками «СБУ». Тому не висовувалися й чекали команди.
 
Біля дороги були припарковані автомобілі, на вулиці розмовляли керівники – заступники голови СБУ, представники різних департаментів, Швець із ЗСУ і т. д. А потім під'їхала делегація слов'янської «знаті» на чолі з мером Нелею Штепою. Вони щось довго обговорювали, а потім у формі даішника під'їхав Гіркін»...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...