Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 07:28, 10 май 2024
Великобританія не буде припиняти експорт зброї до Ізраїлю, якщо повномасштабне вторгнення в Рафах, що у Секторі Гази, продовжиться.
 
існує "дуже принципова різниця" між поставками зброї з США і Великобританії, де уряд видає індивідуальні ліцензії компаніям, які хочуть експортувати зброю за кордон.
 
"США є великим державним постачальником зброї до Ізраїлю. У нас немає державних поставок зброї до Ізраїлю з боку Великої Британії. У нас є низка ліцензій, і я думаю, що наш оборонний експорт до Ізраїлю становить значно менше одного відсотка від їх загального обсягу. Це велика різниця".
 
Кемерон також сказав, що він буде "дуже уважно" дотримуватися "суворої" процедури експорту озброєнь у Великій Британії.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 04:49, 9 май 2024
Сенатор-республиканец Линдси Грэм ставит на место Ллойда Остина, критикуя решение администрации Байдена отказать Израилю в передаче оружия после начала операции в Рафиахе на юге сектора Газа. Старина Грэм максимально грамотно ставит все акценты, указывая на Иран, который хочет уничтожить Израиль. Это оружие нужно не против ХАМАСа (это самый слабый из наших актуальных врагов), а на случай, если ограниченная война между Израилем и Ираном перерастет в полномасштабную (многофронтовой сценарий).
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:39, 5 май 2024
Вашингтон офіційно про таке рішення не оголошував. В ізраїльському уряді серйозне занепокоєння, причини рішення вони не знають. Axios пише, що це відбувається на тлі все більших розбіжностей між США та Ізраїлем щодо подальших боїв у секторі Гази.
 
▪️Ізраїль готується до операції в місті Рафах, де перебувають понад мільйон палестинців. ЦАХАЛ твердо налаштований ліквідувати останні чотири батальйони ХАМАС. Премʼєр країни каже, що наступ неминуче відбудеться.
 
▪️Сполучені Штати активно тиснуть на Ізраїль, домагаючись перегляду плану операції. Вашингтон не хоче великої кількості жертв серед цивільних, оскільки це вплине і на передвиборчу атмосферу в США
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...