Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 07:21, 26 мар 2024
Нетаньяху пригрозив відкликати делегацію, якщо США не накладуть вето на резолюцію Ради Безпеки ООН, що закликає до негайного припинення вогню в Секторі Гази в понеділок. США утрималися під час голосування, що дозволило ухвалити резолюцію.
 
Американські офіційні особи планували запропонувати ізраїльській делегації набір альтернативних варіантів боротьби з ХАМАС у місті Рафах на півдні Сектора Гази, сподіваючись запобігти тому, що, на думку США, може призвести до гуманітарної катастрофи, якщо Ізраїль розпочне повномасштабне наземне вторгнення.
 
Американські офіційні особи заявили, що ці альтернативи все ще будуть обговорюватися, в тому числі під час переговорів на початку цього тижня між провідними радниками Байдена і міністром оборони Ізраїлю. Але публічний розрив особистих переговорів став яскравою ілюстрацією того, що динаміка відносин між Ізраїлем і його головним спонсором стає все більш небезпечною.
 
США були спантеличені рішенням Нетаньяху відкликати делегацію...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:47, 26 мар 2024
ХАМАС поінформував посередників, що дотримуватиметься своєї початкової позиції та вимагає повного припинення вогню, яке передбачає виведення ізраїльських військ із Сектора Гази, повернення переміщених палестинців і "реальний" обмін полоненими.
 
Відповідь терористичної групи пояснюється тим, що Ізраїль "не відповів на жодну з основних вимог нашого народу та нашого опору (ХАМАС): всеосяжне припинення вогню, вихід із Сектора Гази, повернення переміщених осіб і реальний обмін полоненими".
 
Ізраїль постійно відхиляв вимоги ХАМАС щодо повного виведення військ і постійного припинення вогню, тоді як терористична група обумовлювала будь-які подальші звільнення заручників зобов’язаннями Ізраїлю припинити війну.
 
Ізраїль відкинув цю вимогу як оману та наполягав на тому, що його військова кампанія зі знищення військових і управлінських можливостей ХАМАС буде відновлена ​​після виконання будь-якої угоди щодо перемир’я і обміну заручниками.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...