Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 06:25, 20 мар 2024
Президент Польщі захистив свою нещодавню пропозицію збільшити необхідний поріг оборонних витрат країн НАТО з 2 до 3 відсотків ВВП.
 
"З моєї точки зору, це питання здорового глузду. З'являються нові доповіді, і я нещодавно бачив доповідь німецьких експертів, згідно з якою, можливо, вже на рубежі 2026 і 2027 років Путін, перевівши свою економіку на військові рейки, матиме такий військовий потенціал (...), що зможе напасти на НАТО".
 
"Ця російська агресія має бути зупинена за будь-яку ціну. Якщо її не зупинити, вона перекинеться, і тоді я боюся, що американських грошей буде недостатньо, щоб зупинити Росію, американські війська повинні будуть втрутитися, а цього ніхто не хоче", – зазначив Дуда.
 
При цьому він заявив, що "кожен долар, пожертвуваний на підтримку України, кожен "Бредлі", переданий Україні, кожна зброя, передана Україні, кожен ящик артилерійських боєприпасів, переданий Україні, віддаляє привид російської перемоги".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 06:40, 20 мар 2024
Карл Волох: - Якщо Путіна не зупинити в Україні, завтра це коштуватиме набагато дорожче, - цей рефрен західних політиків у останні півроку навіть трошки навʼяз у зубах.
 
Гей, чуваки, а вам не здається, що ми вас про це попереджали? У 2008, коли він напав на Грузію. У 2009, коли відключав газ Україні. У 2013, коли втрутився в Майдан. У 2014, коли відхапав Крим і Донбас. Пізніше, коли будував свій Сєвпоток-2.
 
Щоправда, в 2019 у нас свої путінферштеєри взяли владу: все намагалися подивитися йому в очі й зустрітися на колінах посередині (української території).
 
Як виявилося, на весь цивілізований світ знайшлася лише невеличка група людей, котра  мала сміливість подивитися  правді в очі! Тобто, консервативні, неполіткоректні «русофоби» («бандерівці») єдині мали рацію стосовно найбільшої (наразі) загрози  людству?
 
А нам тут розповідають про колективний розум більшості й нєвʼєбічеських аналітиків західних спецслужб. Хі-хі
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...