Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 08:43, 7 мар 2024
Judge Rico Dredd:
Верховна Рада монобільшості на початку 2022 року скасовує всі святкові і неробочі дні, бо держава програє війну, якщо працівники 1 січня чи 24 серпня не вийдуть на роботу.
Також ВР: йде на канікули НА МІСЯЦЬ.
Висновки: висновків не буде.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:16, 7 мар 2024
До речі, ці дні комітет нацбезпеки розглядає надважливий законопроєкт про мобілізацію, готуючи до 2 читання.
 
До проєкту подали 4195 поправок, найбільше - депутати від «СН». Найдивніше, що на засіданнях немає депутатів - членів комітету від слуг Арахамії, Місягіна. Вони кудись поїхали перевіряти фортифікаційні споруди. Й для цього зірвали пленарні засідання парламенту. Й поставили під загрозу кворум на комітеті нацбезпеки.
 
Все це виглядає дивно. Адже Рада збирається зараз на пленарку 4 дні  на місяць. Й саме в ці дати треба терміново мчати на фортифікаційні рубежі? Комітет розглядає ключовий законопроєкт року. Але й Зеленський зняв з себе відповідальність за мобілізацію, мовляв, нехай парламент вирішує, тепер і ключові слуги самоусунулися від розгляду поправок?
 
Бардак, невміння нормально організувати роботу чи свідома позиція, аби загнати ВР в глибоку парламентську кризу?
 
Р. S. Депутати від Європейської Солідарності відповідально працюють над поправками в комітеті..
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:20, 7 мар 2024
Перший фотофакт, навіщо скасували пленарні засідання ВР. Аби передати від ГО машини на фронт. Шляхетна справа, вітаємо і підтримуємо. Але - а чому слуги не передали ці машини раніше? Або чому ці машини не поїхали на фронт самі, без слуг? Або чому через 3 слуг, які передають машини, скасували пленарне засідання? Депутати нашої фракції теж їздять на фронт і передають не лише авто, а й броньовану техніку, зброю, але не памʼятаю, аби заради цього скасовували пленарні засідання й фактично визнавали парламентську кризу.
 
Ще раз наголошую- ми чекаємо від монобільшості і керівництва ВР внятних пояснень, чому в останню хвилину скасували засідання парламенту, які і так відбуваються раз на місяць. Поки що їх немає.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...