Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 20:08, 28 май 2023
Сьогодні Сергей Флэш жалівся, що на їх позицію прилетіло кілька дронів, напханих вибухівкою з цвяхами, в якості шрапнелі та аміаком.
 
І от, прочитавши його пост, я зробив для себе висновок.
Я бачу це кожен день в різних аспектах.
 
Одна команда 6 місяців (!!!) розробляє коптер для скидання і за цей час так і не відгрузила жодного зразку.
Друга команда 4 місяці розробляє літак-розвідник, робить один екземпляр і втрачає його на першому бойовому, після чого сидить і сумує.
 
Третя команда замовляє в мене 100 акумуляторів на камікадзе і через 2 місяці виявляється, що всі вони лежать на поличці, бо немає змоги купити коптери. Бо йобані бариги у нас задрали ціну в +100% і тупо не вистачає бюджету.
 
Якщо ви маєте голову, що може працювати швидко, гроші і готовність до кінця війни працювати в +10%, от вам - бізнес-план, що суттєво наблизить перемогу:
...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Н2О Н2О 14:36, 29 май 2023
Програємо, бо справжні підори в цей час розворовують мільярди, замість того, щоб ці мільярди вкладати в оборону, в тому числі в дрони.
 
Це зараз, в розпал війни, знаючи, що до закупівель МО особлива увага, вони примудрились вивести дурні мільярди замість поставляти снаряди - уявляєте, що робилось на початку "конца епохі"?
 
Недарма тоді зривались держоборонзамовлення, і я думаю якщо глибше копнути в 2020-2021, то 8,9 мільярди здаватимуться квіточками, а відповідно стане ясно як білий день чому згортались ракетні програми, переозброєння, забезпечення і реформування армії в цілому.
.................
Цього не помічали (або робили вигляд, що не помічають) всі, хто раніше роками верещав про "свінарчуків" з "наживанням", та досі святкує перемогу над президентом Порошенком - і от наслідки вигрібаємо всі вмєстє, та схоже вигрібатимо ще довго, раз подібне в принципі можливо в цих умовах.
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...