Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 17:00, 24 мар 2023
Адвокатура – один із ключових елементів системи правосуддя для демократичної держави. Судову реформу, як і якісний розвиток адвокатури, гальмували ставленики росії в українській політиці.
 
Під час Революції Гідності керівництво Національної асоціації адвокатури України виправдовувало диктаторські закони, які й запустили ескалацію конфлікту. І це не випадковість. Понад 20 років українською адвокатурою керує подруга кума путіна Віктора Медведчука Лідія Ізовітова.
 
Перед повномасштабним вторгненням росії в Україну у Раді зареєстрували проєкт, яким хотіли дозволити керівникам адвокатського "самоврядування" постійно переобиратися на ці посади. Цей проєкт також мав блокувати судову реформу і зараз він на розгляді в комітеті.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:01, 24 мар 2023
Ініціаторами, зокрема, стали цивільна дружина сумнозвісного голови ОАСК Павла Вовка Антоніна Славицька (ексОПЗЖ), представники "Слуги народу" Микола Тищенко, Андрій Клочко та "науківець" і адвокат Ілля Кива.
 
Рух ЧЕСНО веде Реєстр держZрадників, де в окремій категорії зібрані судді та юристи, які зрадили Україну. Але й держава має реагувати на те, що відбувається в адвокатурі, щоб не ставити під загрозу судову реформу і довіру до адвокатів.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:50, 24 мар 2023
...Після того, як Янукович став президентом у 2010 році, був ухвалений закон "Про адвокатуру та адвокатську діяльність". І як наслідок усі адвокати України автоматично входять до Національної асоціації адвокатів України (далі – НААУ). Зазначимо, що наразі в суді адвокат може брати участь в усіх судових справах, а щодо простих юристів є суттєві обмеження щодо представництва інтересів громадян в судах.
 
"На мою думку, це жахливо. У нас не така сильна адвокатура й не така хороша в ній ситуація, щоб запроваджувати адвокатську монополію… щодо цивільних та господарських справ. Насправді адвокати там, скажімо так, не найкращі юристи. Я не вважаю це правильним рішенням", – наголошувала адвокатеса сімей Небесної сотні Євгенія Закревська, яка зараз воює на фронті.
 
Згодом, у листопаді 2012 року, в готелі "Русь" відбувся установчий з’їзд адвокатів України.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 18:57, 24 мар 2023
"У прямому сенсі слова відбулося рейдерське захоплення адвокатури України людьми, наближеними до Андрія Портнова (фігурант Реєстру держZрадників, який за Януковича був заступником глави АП Сергія Льовочкіна та керівником Головного управління з питань судоустрою – ЧЕСНО). Головою Національної Асоціації адвокатів України була обрана Лідія Ізовітова, а головою Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури – Валентин Загарія"
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...