Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2 3
Микола Демидович Микола Демидович 12:42, 5 мар 2023
не перестаю дивуватися із зашореності в уявлених привидах чавото для кавото.
верховный жрец "сада" открытым текстом сказал, что благополучие "сада" строилось на дешевой рабсиле с китаямать, и дешевых ресурсах пацакстана
Пройшла зима. різні потоки не працювали, газ не продавали і не купували в "сад". перестали вже і нафту купувати. Але дивно, що в нИХ не змінилося НІЧОГО. виробництво високе і стандарти витримані.
 
Чому не хочуть зрозуміти? міф руйнується у привидах і ЩО уявляти далі?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 12:27, 5 мар 2023
Anton (22:58, 4 мар 2023)
если цивилизаторы не поломают пацакстан щоби заиметь доступ к ресурсам
Ти зовсім здурів, щось палиш "не те" чи колотися почав?
Може після гарячеи марити почав?
Що, Захід не мав "доступу до ресурсів" кацапстану? Що, Китай зараз не має доступу, причому на халяву? Москалям ще двадцять років треба нафту задарма гнати в піднебесну, щоб розрахуватися за китайський кредит, який кацапи витратили ... на будівництво тієї самої труби, по якій качають практично безкоштовну для китайців нафту. В Китаї нема промислової вирубки лісів. А нафіга? Кацапи безупинним потоком женуть кругляк через кордон. "Буси й зеркальця" кажеш? Це тепер так смартфони й побутова техніка називається? Тут згоден.
За смартфон -тону нафти, чи вагон кругляка, то нормально...для придурків, що мають себе за зверхдержаву. Тільки забувають додати "сировинну". А на ринку ціна сировини визначається покупцем! Пам'ятаєш "бананові республіки"? В чому різниця? Тут не банани?
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 12:14, 5 мар 2023
Anton (22:58, 4 мар 2023)
покупают туземных вождей племен, щоби те пистячили друг-друга за бусы, а потом заходили на уже малолюдные территории
Тут в одній фразі протиріччя. Якщо вождів купили, то навіщо халявну рабсилу нищити? Завозити потім туди білих чи китайців? Це було. У 18-19 століттях. Провальна практика. Зразу начебто нічого, а тоді відкат, як в Південноафриканській республіцв. Де зараз цвіте й пахне чорний апартеїд. І насрать що країна з атомного клубу дійщла до гір сміття на вулицях. А "прокляті плантатори" що годували цю, й сусідні країни, під тиском "поневолених" виїхали й тепер поля успшно засіваються бур'янами й кущами. Жаль, що бур'яни не їстивні, а так би ого-го!
Зараз вагнеровці повертають підшефні африканські країни на пару століть назад. Тими методами, що у благових у голові. Навіть китайці до такої дичини не опустилися. У них свої методи й засоби впливу.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 22:58, 4 мар 2023
Santa (22:08, 4 мар 2023)
І нахєра комусь "терріторії"
под "территориями" я имел ввиду природные ресурсы...так поступают все цивилизаторы: или войной захватывают территории богатые ресурсами (в основном так делал "оплот цивилизации" - бритиши, фрицы, испанцы, португальцы...), или покупают туземных вождей племен, щоби те пистячили друг-друга за бусы, а потом заходили на уже малолюдные территории, добивая тех, кто еще может сопротивляться, и приручая тех, кто стал перед цивилизатором на колени (в основном так делает оплот демократии)..
 
верховный жрец "сада" открытым текстом сказал, что благополучие "сада" строилось на дешевой рабсиле с китаямать, и дешевых ресурсах пацакстана...и если цивилизаторы не поломают пацакстан щоби заиметь доступ к ресурсам - "сад" будет в глубокой дуппе..
Подобається 1 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 22:08, 4 мар 2023
Anton (19:29, 4 мар 2023)
территории, що должна принадлежать
І нахєра комусь "терріторії" більші за Європу, але вкриті шаром промерзлих на сотні метрів болотами?
Хто крім злиденних росіян погодиться за копійки горбатитися на рудниках за полярним колом? Якщо азійський "полюс холоду" {Оймякон) не екстремальна для життя територія, то що тоді є екстремальним?
Заперечення з нагадуванням про місцеве населення - не приймається. Коли, в якому столітті місцеві бурили землю, чи тягнули труби через болота, топлячи в них японську техніку? Якщо навіть кацапи з нульовими вимогами до життєвих умов, тікають, залишаючись у кількості менш 2 людини на квадратний кілометр, то кого і чим туди заманиш? Або вахти, або величезні купи грошей на підтримання напівосідлого способу життя. Якби буровики у сибіру отримували хоч половину того, що мають буровики на норвезьких морських платформах, то після п'яти років купували б будинки десь на островах в теплих морях.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Anton Blagov Anton Blagov 19:29, 4 мар 2023
Santa (16:49, 4 мар 2023)
Як так вийшло, що у кацапів тільки вороги за кордонами?
це тому, що творец заселил пацаков на территории, що должна принадлежать "саду" по праву высокородства...не повезло пацакам...обитали бы десь в аф рике - и никаких претензий, по большому счету, до них не было бы...
Подобається 1 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 16:49, 4 мар 2023
Ми всі сектанти й фашисти? З якого дива? З останкінської голки?7
А такі кацапи тоді хто?
Як так вийшло, що у кацапів тільки вороги за кордонами? Китайці й таліби теж такі собі друзі Справжні друзі пізнаються в біді.
Життя нам конкретно й вагомо показало: хто є хто
А чому ці вороги між собою не ворогують?
Всі "фашисти"?
Так навіть справжній фашист Муссоліні мав період суттєвих протиріч з нацистом Гітлером, а тут всі накинулися на білу й пузнасту...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 15:24, 4 мар 2023
clio (14:31, 4 мар 2023)
уборщица общественных туалетов
"Глубинный народ"
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 14:31, 4 мар 2023
Старая кошёлка,судя по тексту-уборщица общественных туалетов.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2 3
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...