Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 17:58, 25 ноя 2020
Просто гениально сформулировано! Цитата:
"...небезпека ховалася в тому, щоб досягнувши 80%, говорили тільки про 20% того, що не вдалося. Це демотивує людей і створює враження, що немає жодних досягнень...Досконалість справді мотивує, але може також демотивувати, якщо тобі втовкмачують у голову, що не досягнувши максимуму, ти не досягнув нічого".
И, между прочим, колоссальную роль в этом сыграла та же Юлия Владимировна (поначалу даже состоявшая со своей фракцией в демкоалиции в Раде!), которая без устали на всех ТВ-каналах волала про "зубожиння". Эта старая сволочь приложилась по максимуму, чтобы дискредитировать власть реформаторов, а теперь воняет про "зовнишне управлиння"!
Еще цитата:
І цей Верховний Суд, очолюваний пані Данилевською, висококваліфікованою досвідченою особою, було у громадській свідомості відкинуто, бо там було 75–80%, а не 105% абсолютно нових і позитивних людей.
100%!!! Прекрасно помню вопли недоумков и по совместительству гр. активистов на эту тему!
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 18:10, 25 ноя 2020
Продолжу цитирование.
Я потім пробував пояснити активістам, що їх та їхні амбіції використовують. Через рік вони розчарувались, і пишуть: “О, нас обдурили, ми не знали”. Ну хто мав очі, той міг бачити, що засліпленість максималізмом іноді шкодить.
Я не могу спокойно говорить об этих, простигосподи, активистах. Это люди с абсолютно куриными мозгами, которые к нашему общему несчастью оказались патриотами, и со всей дури бросились атаковать со своей куриной безмозглой позиции практически все, что делал Порошенко! Я считаю, что "электоральная катастрофа 2019" (по меткому выражению Портникова)  процентов на 80 их работа! Да, Беня тоже приложился. Но его Г+Г работал на удобренной этими "активистами" почве! Без них такого результата Бене бы достичь не удалось.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...