Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:07, 9 ноя 2020
Слідство вважає, що колишній міністр у грудні 2017 року видав наказ про зменшення майже усіх портових зборів на 20%, проте один із цих зборів – адміністративний – є дохідною частиною держбюджету. Тож змінити його розмір могла лише Верховна Рада, а не міністр.
 
Омелян наголосив, що знизив на 20% портові збори для збільшення товаро/вантажопотоку і що завдяки цьому морська галузь продемонструвала у 2018-2019 роках ріст більше, ніж на 20%, і росте досі.
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:21, 9 ноя 2020
"Найкумедніше і найсумніше в цій історії, що впродовж першого тижня, як мені було вручено підозру, мені було запропоновано дуже непогану і перспективну посаду з чудовим, як для мене, фінансовим забезпеченням. У пакеті до посади йшла пропозиція припинити політичне переслідування правохоронними органами, якщо я перестану критикувати Зеленського і Єрмака.
 
Пропозицію я відхилив, справа пішла в хід. І знову я єдиний колишній міністр, справу якого розглядає ВАКС", - прокоментував Омелян спрямування до суду справи щодо незаконності встановлення 20% знижки на портові тарифи і збори у 2018 році.
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:28, 10 ноя 2020
Режим розпочав судову травлю Володимира Омеляна. Причина - його патріотизм. Якби він був ватником, його нагородили б орденом Ярослава Мудрого другого ступеню.
 
Володимир Омелян - колишній міністр інфраструктури в уряді Гройсмана. Рідкісний випадок, коли міністр є глибоко порядною людиною, з ненавистю до корупції.
 
Я неодноразово бачив його на судах, де він підтримує патріотів, зокрема, Ріфмайстера.
 
Відтепер наша солідарність і підтримка має розповсюдитися й на Омеляна.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...