Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 23:13, 30 июн 2020
Мистецтво війни гібридного типу і полягає в тому, щоби активізувати зсередини противника деструктивний потенціал, використовуючи й певні наявні суперечності, особливо через те, що ми називаємо агентурою впливу. Це може бути навіть те, що називають «корисними ідіотами» – люди, які абсолютно не розуміють, що насправді відбувається, але в силу своїх персональних бачень, світогляду вважають, що саме так має бути, і тим самим ллють воду на млин ворога.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 23:15, 30 июн 2020
Те, що відбулося в ході виборів і після них, – це проєкція напрацювань, зроблених російською стороною уже в ході ведення гібридної агресії проти України. Бачимо шалену активізацію зсередини країни: фундаментально це спрямовано на збільшення ступеня хаосу всередині України.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 08:14, 1 июл 2020
«Мета Росії на нинішньому етапі – закріпити досягнуті проміжні результати цієї війни, схиливши трансформовану українську владу до капітуляції під виглядом миру, видавши поразку за «перемогу здорового глузду»: українські експерти склали аналітичний звіт про агентів впливу Росії в Україні, від російських вливань у фінансовий сектор країни, за допомогою якого Москва впливає на курс і торгову політику України, – до «команди Медведчука» і УПЦ (МП), по суті – українського крила Російської православної церкви.
необхідно приділити більше уваги саме проблематиці невоєнних впливів, де зброя не стріляє, але ефект не менш потужний і руйнівний.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 08:31, 1 июл 2020
Новенький (08:14, 1 июл 2020)
схиливши трансформовану українську владу до капітуляції під виглядом миру,
Выполнить Минск 2?
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...