Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
dobryj5 dobryj5 09:20, 5 июн 2020
Максім (07:19, 5 июн 2020)
Интервьюируемый мабуть не в курсе, що штучноутворенних образований в мире масса, начиная от ЕС, США, и заканчивая Великобританией...
Ви не праві в оцінці штучно утворених об'єднань.
треба розуміти розвиток суспільних відносин у світі. Треба розуміти сутність утворень таких як ФЕДЕРАЦІЯ, КОНФЕДЕРАЦІЯ, СОЮЗ та інших.
 
Що таке є РФ? Це федерація 86 суб'єктів. на основі ЧОГО вони об'єдналися та скільки часу вони йшли до свого сучасного стану?
 
Що таке ЄС? Це добровільне об'єднання НЕЗАЛЕЖНИХ НАЦІОНАЛЬНИХ ДЕРЖАВ. Скільки вони йшли до свого сучасного стану інтеграційних процесів? Із 50-их років ХХ століття.
 
Для чого об'єдналися країни в ЄС? Для вироблення ЄДИНИХ стандартів економічного і соціального рівня життя держав і населення.
 
Всі країни сучасності об'єднуються для якихось спільних інтересів. Що дає це для країн ЄС? Однаковий рівень життя в центрі і на периферії. Що дає федерація для республік в РФ? Життя рівня Москви?
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 07:19, 5 июн 2020
"Я собі чітко усвідомив, що в тому стані, в якому є РФ – це штучне утворення.

Який глубокомісленний вислів...Аж жуть який вумний...facepalm
 
Интервьюируемый мабуть не в курсе, що штучноутворенних образований в мире масса, начиная от ЕС, США, и заканчивая Великобританией...
 
И на чем они, образования, держатся, принципиально не имеет значение - "каждый д*очит как захочет".
 
От для примера: ЕС держится на якихось там "европейских ценностях" - Великобритания забила *уй на эти "ценности" и вышла с цього штучного образования
Подобається 3 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 06:50, 5 июн 2020
"Я собі чітко усвідомив, що в тому стані, в якому є РФ – це штучне утворення. Я не можу зрозуміти, яке відношення до РФ має Ічкерія – це що, Росія? Яке відношення до РФ мають інші народи?
 
Це штучне утворення, яке свого часу було зібрано так само під кулеметами. Ніхто там за власної волі туди не заходив, це збірна територія, яка рано чи пізно розвалиться.
 
Це абсолютно природна річ. Ми маємо так само розуміти, що це не станеться так швидко, як би нам цього хотілось, але те, що це буде за нашого життя – це 100%.
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...