Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
dobryj5 dobryj5 09:46, 15 фев 2020
ланецкий (09:28, 15 фев 2020)
Да это ж чистая случайность!!!!
Ланецький, ти ж тут вже всім розповідав, що відносиш себе до бізнесменів всесвітніх масштабів. А не здатний співставити ряд подій.
 
Але ти знаєш, що я порядний вчитель і наставник із більше як 40-річним стажем. Тому завжди нерадивим учням даю уроки, в більшості випадків і безплатні.
 
Диви, чартер із Оману був заздалегідь замовлений у Європі. Власник чартеру отримав замовлення на переліт із Москви до Оману. Чому би йому втрачати такий дохід? Ти ж бізнесмен чи ні?
 
Отже, літак летить із Європи до Москви, щоб забрати по замовленню пасажирів (ніби була мова за жінку і двоє дітей). Далі летить літак в Оман.
 
ти ж повинен розуміти, що пілоти там - це живі люди і за міжнародними правилами потребують ПЕВНОГО у часі відпочинку. Тому кілька годин літак в очікуванні. Далі летить в Київ. Все. завіса. кіно завершилося.
 
і де тут місце вигадкам Ткача? Добре, завершили епопею абсурду. Я пас. Ідіть лісом додому
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 09:28, 15 фев 2020
Да это ж чистая случайность!!!!
Бубочка, с бодуна, полетел в Оман. Бо Ленка замерзла в Буковеле.
Тем более, что в Омане у султана 4-ая стадия рака, агония, уже месяц подключен к системам поддержания жизнеспособности, поэтому не будет встречаться и от пляжа отвлекать.
А больше никто в Омане нихуя не решает, бо старый султан - того, а нового еще нет.
А тут и Патрушев по той же причине на пляже лежит.
Вот почему бы не сэкономить  семейные деньги (бо бубочка ж за свои кровные в Оман полетел) и не воспользоваться самолетом соседа по пляжу?
 
Это ж чисто курортный роман между двумя уставшими мужчинами.
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 08:58, 15 фев 2020
Я вчора і сьогодні мав час і бажання пройтися за вкидом фейку Схемами і бачу, хто підхопив їх і активно поширював. Чи треба ще доведення на примітивність і простоту вкиду?
Отже, підхопили і поширювали "активісти" типу Чекалкіна, Волоха та тузіків на ЛД і ДД,
 
Хто написав кваліфіковані аналізи даного вкиду? тільки Швець і Романенко пробували пройтися за пунктами кваліфікованого аналізу. За масштабами поширення чи треба говорити? Хто прочитав аналітику Швеця?
 
Але що цікаво, так це МИТТЄВА реакція Схем на можливість судового розгляду і як вони вискочили із своєю заявою на УП?
 
Все ж таки треба розуміти, що кіт знає чиє сало з'їв і адекватної відповіді боїться. Хоч ТУТ і не можна виключати ОРГАНІЗАЦІЮ одного менегера для показу своєї значимості у політтехнологіях. Але всерівно, рівень тузіка не викинеш. Серйозного сприйняття не викликає.  
Подобається 2 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Anna Tkachenko Anna Tkachenko 08:30, 15 фев 2020
zozoolia будешь извиняться за разгон этого  фейка?
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 23:09, 14 фев 2020
Patria Perun,  
Подобається 7 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 13:09, 14 фев 2020
Якась курва вкидає фейк про "МОЖЛИВІСТЬ таємних перемовин", нібито, Зе з, нібито, Патрушевим?! А далі вмикаються "казки баби Аріни" про, нібито, можливу зраду з боку Зе всієї України на користь нашого лютейшого ворога. Ага, питання води до Криму - це ж як раз функціональний обов'язок очільника ФСБ, а ні разу не кураторів України та Криму кацапської верхівки. А, що: по дорозі додому з роботи, "заскочив" на хвилинку до Оману, "перетерся" з коміком, наробив йому "асясяй" і додому відпочивати, бо зранку знову ж  "до станка гайки крутити". Хто-небуть хоч уявляє, скільки "бортів" злетілося б туди, "к чорту на кулічки", щоб таке "дорогоцінне тіло" забеспечити усім необхідним, а головне, щоб "ніхто не здогадався"? Це ж, як свій лохторат треба презирати, щоб таку полову йому "втюхивати", типа: піпл все захаває!
Подобається 3 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...