Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
kinsulis kinsulis 13:22, 13 авг 2019
ВВС: Ще на початку червня почали говорити про "дорожню карту" президента Зеленського щодо вирішення конфлікту на Донбасі. В ОП говорили, що після 19 червня її навіть опублікують. Ця "дорожня карта" взагалі існує?
 
Олександр Данилюк: Так, існує, звичайно. Все, що стосується Донбасу, - напрацьовано у певні кроки. Є гуманітарний план Зеленського, який у принципі реалізовується.
 
ВВС: Чому його не показати людям?
 
Олександр Данилюк: Ви бачите, що відбувається? Перемир'я досягнуто? Досягнуто.
 
ВВС: Чотирьох українських військових вбили гранатометом.
 
Олександр Данилюк: Це правда. Звичайно, це велика втрата. Але також треба розуміти, що коли домовлялися про перемир'я, ми усвідомлювали, що будуть намагання його зірвати. На жаль, все дуже просто зруйнувати через провокації.
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
kinsulis kinsulis 13:26, 13 авг 2019
ВВС: Ви вважаєте, що зараз перемир'я триває?
 
Олександр Данилюк: Якщо ви порівняєте статистику (хоча, це не можна називати таким словом), як мінімум, обстрілів, і на жаль, кількість поранених і загиблих, то ви зрозумієте, що ситуація дуже сильно відрізняється.
 
ВВС: Президент закликав лідерів нормандської четвірки зібратися для ухвалення якихось рішень. Чи є у вас якась інформація, коли це може бути і чи ці рішення якось перетинаються з тими, які готує РНБО для засідання по Донбасу?
 
Олександр Данилюк: Ситуація змінилася, тому що відбулася ця провокація, яка не може залишитися без відповіді як всередині країни, так і поза її межами, тобто з боку країн, які є учасниками нормандського формату.
 
Якщо жодної відповіді немає, тоді це може перетворитися просто на рутину. Нам завжди треба мати скоординовані внутрішні і зовнішні дії.

Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
kinsulis kinsulis 13:29, 13 авг 2019
Цитата из цензора (хотя я не люблю эту помойку)
7 августа начальник Генерального штаба - Главнокомандующий Вооруженными силами Украины Руслан Хомчак сообщил, что шесть украинских воинов погибли, еще девять ранены с начала перемирия на Донбассе.
В частности, 6 августа, в районе проведения операции объединенных сил на Донбассе из-за обстрела со стороны наемников РФ четверо украинских военных получили ранения, несовместимые с жизнью. 10 августа один воин (Романа Романенко) погиб, один получил ранения, наемники РФ тринадцать раз нарушили перемирие на Донбассе.
Сегодня его тело передали украинской стороне.
13 августа в больнице умер украинский воин Дмитрий Дашковец, раненый в районе Широкино. Это восьмой военный, погибший за время перемирия Зеленского.
А сколько раненых?
Зато мы не будем стрелять и строго накажем нарушителей.
С~ки зеленые!
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...