Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 19:16, 21 июл 2019
Я проголосовал за ЕС, я проголосовал за НАТО
 
ПЕС может затормозить только развитие Украины.
 
Подобається 9 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 19:23, 21 июл 2019
ПотешныйКацап,  ото так аж до всырачки любишь сушеную Гужву?
Подобається 3 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Ost Alek Ost Alek 19:52, 21 июл 2019
facepalm Интрига - проголосовал Педро за ОПЗЖ чи за ОПу?
Подобається 9 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 20:07, 21 июл 2019
Украинский народ — главный союзник нашей партии.
но не весь. очень далеко не весь
 

Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 20:31, 21 июл 2019
Ginne Kosiv,  При всій повазі, але повинен сказати, що ДЕРЖСТАТ дає і сам інформацію, яка ДАЛЕКА від реальностей. Тим більше, що її тиражують ще далі вводячи в блуд.
 
Не для критики, але для розуміння процесу. Дивіться - уряд запровадив механізм надання субсидій за періодами на "ЗИМА"/"ЛІТО". Вийдемо, що із входженнями у зиму 2018 р. у ЖОВТНІ субсидії мали тільки 1.4 млн, хоч ще у вересні було 2.6 млн домогосподарств.
 
Йдемо за логікою, що у жовтні-грудні 2018 МАСА о.р. кинулися писати заяви, які задовольняли ще і в січні-лютому, але на період ЗИМИ листопада-квітня. У ЖОВТНІ субсидії НЕ НАРАХОВУВАЛИ як на зиму. Взимку із січня уряд надавав субсидії на період зими і вже у квітні 2018 ОТРИМУВАЛИ субсидії 4 млн домогосподарств.
 
От держстат видає інфо-, що в січні-червні ЗВЕРНУЛОСЯ 2.3 млн, а надали для 2.8 млн. Тут ЦЯ кількість ХАРАКТЕРИЗУЄ як ті, що надавали на ЗИМУ, так і ТІ, кому надавали на ЛІТО.
 
Тепер за суми грошей. Знаки, прод. далі.
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 20:42, 21 июл 2019
Отже, держстат подає, що ДЛЯ ТИХ 2.8 млн нарахували розмір субсидій в сумі 916,9 млн грн. Це гроші, які пішли у РОЗРАХУНКАХ НА СУБСИДІЇ в період січня-червня.
Але в червні отримували субсидію 2061 тис. домогосподарств при середній субсидії в 116,4 грн. За логікою, субсидій в червні місяці виплатили 239,9 млн грн (2061х116,4).
 
І кількість субсидій наданих населенню і кількість нарахованих грошей в 2019 р. ЗНАЧНО перевищують показники ТАКОГО періоду 2018 р. Чому?
Тому, що торік у травні залишили тільки 584 тис. субсидій після 7.6 млн у квітні при переході на період ЛІТО і автоматично позбавили багатьох, які такі механізми не вловили вчасно.
 
Тепер же населення ЗНАЛО про перехід із квітня (ЗИМА) на травень (ЛІТО) і повторно подали заяви. І коли торік у травні було 584 тис. субсидій, то вже у травні 2019 р. більше 1.5 млн та в червні вже 2.061 млн.
 
Слід очікувати, що до вересня кількість зросте до 3 млн не ЗВАЖАЮЧИ на "ЗБІЛЬШЕННЯ ДОХОДІВ" урядом
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Asf Wer Asf Wer 21:56, 21 июл 2019
Ginne Kosiv,  І що ж завадило Парашонці за 5 років царювання взагалі виключити можливість потрапляння у владу жОППОблокам різних категорій? Не розрахував, вважав,  якщо йому дадуть під зад, знову поринути в обійми ригів. Це ще раз підтверджує його дурість, обмеженість мислення і нездатність бачити реальність.
Подобається 7 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 22:34, 21 июл 2019
Экс-президент Украины и лидер партии "Европейская солидарность" Петр Порошенко заявил, что главным партнером партии в новоизбранной Верховной Раде станет партия Святослава Вакарчука "Голос". Об этом Порошенко сообщил во время пресс-конференции по итогам внеочередных парламентских выборов, пишет "Интерфакс-Украина".

Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Asf Wer Asf Wer 22:46, 21 июл 2019
Ginne (22:34, 21 июл 2019)
Петр Порошенко заявил, что главным партнером партии в новоизбранной Верховной Раде станет партия Святослава Вакарчука "Голос".
Він що, вже домовився? І Вакарчук йому це гарантував? Пьодр зі своїми прогнозами претендує на звання мольфара.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 22:49, 21 июл 2019
Зеленский официально пригласил Вакарчука войти в коалицию со "Слугой народа". Но намекнул, что премьером лидер "Голоса" не будет.
Лидер политической партии "Голос" Святослав Вакарчук, партия которого по данным экзитполов преодолевает отметку в 5% на выборах в Верховную Раду, заявил, что продолжит выступать с рок-группой "Океан Эльзы". Об этом он сказал на брифинге в штабе партии "Голос".
Он отметил, что закон не запрещает заниматься творческой деятельностью: "Бог запрещает мне ею не заниматься", – добавил Вакарчук. "Я человек, который декларирует отсутствие двойных стандартов. Разве вы сможете поверить, что я искренне скажу вам, что мне больше не интересно заниматься музыкой? Не поверите, скажете, что играю на публику. Так как играть я не умею, то искренне считаю, что "Океан Эльзы" будет существовать. Слава Богу, закон разрешает заниматься творчеством, а Бог запрещает мне ею не заниматься"
круговой трэш с угаром.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Asf Wer Asf Wer 22:53, 21 июл 2019
Ginne (22:49, 21 июл 2019)
Так как играть я не умею, то искренне считаю, что "Океан Эльзы" будет существовать. Слава Богу, закон разрешает заниматься творчеством, а Бог запрещает мне ею не заниматься"
facepalm Для чого тоді йти в Раду?  Щоб займатись музикою? Маячня.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Борис Петрович Борис Петрович 14:39, 22 июл 2019
Это как  теперь получаеться ? Главный ворюга Украины Порошенко- хочет уйти от отвественности и от тюремных нар за грабеж страны  -при помощи поющих безголосых лоховитов вакарчуков ?Результаты выборов по спискам мало отличаются от результатов соцопросов, поэтому тут особенно не удивлен. А вот на мажоритарке какой-то невероятный погром. "Слуга народа" уничтожает всех. Причем, даже на юге и востоке. Свадебные фотографы рвут олигархов. Богуслаев, Жеваго, Кивалов, Червоненко, Микитась проигрывают свои округа. Провалились Валерия Мураева и Елена Бондаренко. Дима Добкин больше не порадует нас наркотическими опытами за колонной.Случилось невероятное даже на Донбассе. В Луганской области, на вотчине Бойко, где ОПЗЖ рассчитывала взять всю мажоритарку, в настоящий момент они терпят крах - берут только один округ из шести! Пролетел даже брат Медведчука. Округа достаются людям Сергея Шахова и Ахметову. В одном, возможно, победит кандидат от СН.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...