Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 13:03, 25 июн 2019
Даже в армянской делегации нашелся один депутат (из четырех), проголосовавший против возвращения России в парламентску ассамблею Совета Европы. А ведь Ереван не просто союзник России, а практически её 83-й регион после Беларуси. Зато Азербайджан и Турция в полном составе отличились. Стратегические партнёры Украины, бл@ Может нам чартеры в Анталью отменить. Тем более есть техническое обоснования - туда летают корыта. Опасно. Всех в Грузию. А Турция почувствует. Мы на пятом месте по количеству и самый быстрорастущий рынок для их туризма.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 07:52, 25 июн 2019
Тепер ці 118 європейських політиків несуть відповідальність за вбивства українців на Донбасі і в Криму, за знущання над політв'язнями.
 
Символічно, що цю страшну резолюцію Рада Європи прийняла 25 червня - в той день, коли російська сторона мала обов'язково звільнити наших моряків, саме місяць давався Трибуналом на звільнення бранців Кремля. Цього не відбулося
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 02:03, 25 июн 2019
Українські депутати вже заявили, що будуть оскаржувати повноваження РФ, щойно вона подасть свій список. Якщо це відбудеться, то розгляд даного питання призначать на середу, однак Росія вже у вівторок має намір відновити роботу у Асамблеї, не будучі обмежена жодними санкціями.
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...