Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
PiligrimК PiligrimК 19:40, 24 июл 2018
А "гарант" не в курсі цього зондування? Якщо в курсі, то чому ж не виступить з категоричною вимогою припинити всяки перемовини на цю тему? Чи вже спітнів від передчуття бабла, що потече в кишені?
Якщо не в курсі, то чим він взагалі зайнятий, крім турбот про свої кишені і відкривань сортирів та дорожніх знаків, мля??
Шавота, а вам подобається ідея подати в Крим воду, відкрити з/дорожнє сполучення і т.п.? Чи ще не одержали методички, гниди лишайні?
Подобається 9 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Тарас Левченко Тарас Левченко 20:06, 24 июл 2018
PiligrimК (19:40, 24 июл 2018)
Шавота, а вам подобається ідея подати в Крим воду, відкрити з/дорожнє сполучення і т.п.? Чи ще не одержали методички, гниди лишайні?
" Шавота " повторяет припев путина о мирном референдуме донбасса под покровительством россии  и экономической удавкой Украины в сфере своего влияния.Шансов, у путина, договориться с странами  ЕС и США равны нулю (благодаря позиции Сената), а муфлоны парашенко,  фирташ и медведчук  - это особи местного разлива для 54% "свидетелей покращення".
    Перефразируя ланецкого - наша задача сопротивляться и терпеть,  пока развалиться рашка и всё будет Великий Китай. И это всё реально, но не завтра. Вирус великодержавного русского шовинизма будет разрушен с развалом империи зла.
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sharahome sharahome 21:55, 24 июл 2018
Вода в Криму потрібна для промислових підприємств які працюють на воєнку РФ.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Nnikolay Yegorov Nnikolay Yegorov 00:27, 25 июл 2018
Фирташ -Пеце командует! Я тебя суку  в президенты назначил , а ты мне воду , для моих крымских заводов жалеешь? ! И быстренько  подавай воду в мой любимый  Крым  , и по полной пронрамме ! И дурачка из себя не строй !  А не то сядешь Пеца на Тимошенковское место в качановскую колонию , и  за тебя никакой чМайдан не подыметься  , даже проплаченный  ( хо я Пеца за копейкуу давиться - но  давит он  не себя , а укрсинских лохов выбравших его в один тур  , по  своей  лоховской неграмотности   ! Барига баригу не наебет !
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Ефафа Павловна Ольга Ефафа Павловна 20:23, 25 июл 2018
З якого переляку піде вода в Крим від України?  Ти дивись, як розпереживались паРашанські підстилки про українців Криму, аж сльоза закипає на очах. Дулю вам, падли продажні, а не воду!
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...