Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
321 321 14:10, 16 май 2018
Після прочитання статті став поважати пана Василя. Він пише правду, є прихильником споконвічної української віри, яка була вірою вільних, достойних людей. Прихильник релігії рабів, християнства, звинувачує пана Василя у сектанстві, що доволі безглуздо. Стосовно "холокосту", то це дійсно міф. Світові єврейські організаціїз 1936 по 1939 рік оголошували війну Германії всіма людськими і  матеріальними ресурсами 6 разів. Попри це, Германія дозволяла їм виїжджати з усім майном і грошима. Стосовно Бабиного Яру, то там дійсно в основному розстріляні українці, і не німцями, а москалями і їхніми посібниками українцями, під керівництвом євреїв.  
Стосовно слова "жид", то в українській мові воно не образливе, бо є формою від назви jude.
Щодо свстики то вона відома українцям тисячі років під назвоами "свастя", "сварга". І якщо її використав Гілер, це не означає, що вона є чимось поганим. Все залежить від сприйняття і застосування.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 15:36, 16 май 2018
не посол, а консул, но, тем не менее, одним Марущинецом дело не закончится - слишком уж расцвело это явление
Еврейский комитет Украины начинает составление списка антисемитов и ксенофобов. Этот список будет распространяться по международным организациям, посольствам и координироваться с международными еврейскими, правозащитными организациями и Государством Израиль для принятия мер в отношении этих лиц.
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...