Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 00:39, 24 ноя 2017

"Найближчими днями Україна може втратити 600 мільйонів євро - повідомив напередодні саміту "Східного партнерства" Хюг Мінгареллі, голова представництва ЄС в Україні. Точніше, вона точно втратить ці гроші - з відповіді дипломата це є очевидним, він просто спробував пом’якшити реальність.
В тому числі таке рішення стане оцінкою тому, як Україна виконує взяті на себе зобов’язання в сфері антикорупції: двома з чотирьох причин, через які гроші не будуть виділені, є провал виконання антикорупційних вимог - "параліч" Нацагентства з питань протидії корупції та невиконане зобов’язання щодо розкриття бенефіціарів компаній."
"Не дивно, що в ЄС уже публічно "сумніваються" у можливості надати обіцяні гроші. Але це - не найгірше, до чого може призвести імітація владою антикорупційних реформ та роботи НАЗК."
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 00:43, 24 ноя 2017
"Формально Банкова повторює, що вона готова виконати всі поради, а представниця президента у ВР Ірина Луценко ще на початку листопада заявила про готовність Петра Порошенка подати на розгляд парламенту законопроект про антикорупційний суд протягом двох тижнів, якщо народні депутати самі не утворять міжфракційну групу для напрацювання тез до законопроекту.
Депутати навіть не змогли "розчистити" дорогу для проекту від президента - Рада двічі провалила голосування за зняття з порядку денного депутатського законопроекту про антикорупційний суд № 6011. Не вистачило голосів, в тому числі - самих БППшників."
 
Ось так фігня, панове!
Запрошую на сцену адептів секти ПОПарашенкки для відбілювання головного кобеля!
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...