Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2 3
dobryj5 dobryj5 15:12, 5 апр 2017
zozoolia,  Бавлячись в хрестики і ноліки можна ЩОСЬ та й знаходити. Он і Яценюк хитро переводив гривневий внутрішній борг  у долари і показував НІБИ зменшення державного боргу проти періоду Януковича із Азаровим. Фактично державний борг щорічно зростає і кожна НАСТУПНА влада все збільшує апетити у залученні кредитних грошей.
 
Але в історії України є ОДИН рік, коли державний борг ЗМЕНШУВАВСЯ із дуже успішним виконанням бюджету. Задайтесь запитанням - що це за рік і з ким він пов'язується.
 
Ви здатні зрозуміти момент, що в Україні ЗМЕНШУВАВМЯ державний борг?
 
Можна підійти до даного питання із боку дотримання законодавства. Ви знаєте який державний борг і гарантований борг закладені в ЗУ "Про Державний бюджет України на 2017 р." Порівняйте ці законодавчо встановлені граничні межі і вже "досягнуті успіхи".
 
Можна і ще один аспект виділити - це вартість зовнішніх кредитів і вартість внутрішніх казаначейських зобов'язань. Цікаве порівняння для знаючих.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 15:29, 5 апр 2017
zozoolia,Якщо вас цікавить питання державного боргу в Україні та в зарубіжних країнах, то я підкажу ще один аспект цієї картини. Це є питання динаміки зростання державного боргу і строки повернення. Якщо брати зарубіжні країни, то там ВЕЛИКІ державні борги переважно на дуже великі строки. і щорічне повернення залучених коштів та обслуговування їх становлять ДУЖЕ маленьку частку у щорічних бюджетах.
 
І зовсім інша картина у фінансах України. Ось вам реальна картина 2017 р. із ТОЧНИМИ цифрами. Отже, доходи бюджету 2017 р. 731 млрд грн. Прямий і гарантований державний борг біля 2000 млрд грн.
 
Обслуговування державного боргу в 2017 р. (сплата відсотків) - 111 млрд грн (16 % доходів бюджету).
 
За 2017-2019 рр. повернення кредитів становить майже 14 млрд дол.. За нинішнім курсом - біля 380 млрд грн (не хочеться уточнювати повернення тільки в 2017 р., а ці цифри широко тиражувались останнім часом).
 
Ви реально можете уявити цю картину
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Сторінки: 1 2 3
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...