Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 09:14, 16 июл 2017
Інженерна група, маючи на руках довгостроковий договір оренди столичного заводу "АТЕК", викупила його борги і контрольний пакет акцій, а потім завезла туди обладнання для добудови технологічної лінії з виробництва бронетехніки і почала відновлювати завод.
 
Згурець відзначає, що потім сталося несподіване – площі підприємства були захоплені в результаті рейдерської атаки. Вже вісім місяців на його територію не можуть потрапити ані співробітники "Арея", ані  представники ВСУ.
 
Керівництво "Арея" стверджує, що з території підприємства серед білого дня вивозиться обладнання, а випробування БКМ "Геккон" і роботи зі створення важкої БМП було фактично зірвано. Разом із заводом було, як зазначається, захоплено і військову техніку Міноборони.
Керують “тітушками” генеральний директор ПрАТ “АТЕК” Л.О. Ільєнко та Голова Наглядової ради А.О. Нагребельний.
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
TAURUS TAURUS 09:24, 16 июл 2017
Ані СБУ, ані ГПУ, ані МО нічого не може зробити...
І хто ж такий могутній стоїть за тими рейдерами?
Які варіанти?
Подобається 10 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:40, 16 июл 2017
Ха!
Суд підтвердив виведення ПРАТ "АТЕК" з процедури банкрутства у зв'язку з погашенням акціонерами підприємства заборгованості перед реєстровими кредиторами в розмірі понад 22 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії "КВВ Груп". Таким чином, поставлена юридична крапка в судовому провадженні про банкрутство. Відтепер акціонери заводу ("КВВ Груп") мають всі права і можливості, щоб відновити повноцінну господарську діяльність підприємства, повідомляє прес-служба компанії. Як зазначив генеральний директор ПРАТ "АТЕК" Ігор Усенко, інвестори готові вкласти в розвиток території понад 100 млн дол. Зокрема, проект включає в себе будівництво житла, інфраструктури, спортивного міського стадіону, тенісних кортів, а також збереження льодового стадіону. Але реалізувати девелоперський проект заважає бездіяльність силовиків, які ігнорують захоплення заводу озброєними людьми, кажуть у прес-службі.
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:44, 16 июл 2017
"Минулі розбіжності були обумовлені різною трактуванням шляхів виходу заводу з банкрутства. За позикові кошти Євгена Казьміна всі конкурсні борги підприємства були погашені акціонерами, а це понад 20 млн грн. "АТЕК" офіційно виведений з банкрутства, що підтвердив Вищий господарський суд. Документально закріплено право Євгена Казьміна на 50% акцій ПрАТ. Акціонери та ключовий інвестор єдині в розумінні стратегії розвитку території. Тому головне завдання – повернути ситуацію в правове поле. У тому числі, за допомогою негайної реакції з боку правоохоронних органів", – підсумував гендиректор підприємства.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 10:14, 16 июл 2017
Не способен Ававававаков отказать коллеге по партии,или кто-то ещё выше?Кого ещё не может достать СБУ..,может это Путин?
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:21, 16 июл 2017
clio (10:14, 16 Июл 2017)
может это Путин?
Экскаватор все еще красный! moskali
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 11:35, 16 июл 2017
А що з цього приводу каже однотуровий гарант Конституції?
Ах, забув: він же "не впливає"....
Подобається 7 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...