Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 21:24, 14 июл 2024
Розбирався з кар'єрою комбрига 41-ї бригади Ромашко, якого обговорюють як ті, хто з ним воював в районі Часова Яру так і на напрямку Торецька.
 
Одразу спойлер: Ромашко не кум Сирського, не кум Баргілевича, не має родинних звязків з керівництвом ЗСУ.
 
Сергій Ромашко - кадровий військовий, який служив в армії до 2011 року і дослужився до звання підполковник на посаді командира батальону 95-ї аеромобільної бригади. Коли почалась війна у 2014-му році Ромашко до армії не повернувся, не пройшов АТО, не отримав реального бойового досвіду, займався бізнесом - сільгосппідприємством у Житомирській області.
 
Заслуговує поваги, що Ромашко добровільно пішов на війну у лютому 2022-го року. Він був призначений на посаду командира 515-го батальйону 1-ї бригади спецпризначення імені Богуна - це не була якась комфортна та зручна посада - сформована з нуля з добровольців військова частини,  звичайний стрілецький батальон з великим дефіцитом командирів та сержантів усіх рівнів...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:38, 14 июл 2024
Комбрига 41-ї бригади О.Макуху намагались поміняти кілька місяців, серед причин -  відмова приймати лінію фортифікаційних споруд, на яку витратили багато грошей, але яка була непридантна для побудови оборони. Тому призначення Ромашко не виглядає як спланований кар'єрний зліт - а виглядає так, що Гнатов та Сирський подивились на офіцера на місці, який їм потрапляв на очі, як командент Двурічної, і вирішили, без аналізу бойового шляху та бойового досвіду, призначити симпатичну їм людину на важливу посаду комбрига.
 
Хочу підкреслити - це не провина Ромашко. Його призначення на посаду, який він не відповідає - це відповідальність керівництва ЗСУ.
 
Це при тому, що у нас буквально ціла рота відсторонених комбригів та комбатів у резерві та на засланні на навчання, людей з досвідом, репутацією. Але для командування сухопутних військ призначити на бригаду з шести батальйонів людину, яка не має досвіду, але яка вміє правильно доповідати та правильно себе вести, виявилось набагато важливі
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:17, 15 июл 2024
Вчора військова Катерина «Пташка» Поліщук звернулася до президента з проханням провести службове розслідування щодо командира 59 бригади Богдана Шевчука.
 
Вона заявила, що Шевчук віддавав злочинні накази, нехтував життям бійців, через що частина з них загинула, а також усував усіх незгодних командирів. Поліщук додала, що Шевчука призначили командувачем через родинні звʼязки.
 
Генштаб ЗСУ повідомив, що головнокомандувач Сирський перевірить ситуацію — до 59 бригади ім. Якова Гандзюка відправлять робочу групу на чолі з начальником Військової служби правопорядку.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...