Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
dikiybober dikiybober 13:51, 24 апр 2024
тому що допомоги недостатньо - це дозволить протриматись ЗСУ в кращому випадку до виборів у США. Але це ніяк принципово не вирішує нашу проблему - а це посуті пропозиція знеболювального замість інетенсивної терапії.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:30, 24 апр 2024
Спартц була одним з символів боротьби за надання допомоги серед республіканців, була поряд з президентом Байденом під час підписання ленд-лізу і однією з перших американських політиків відвідала Україну навесні 2022 р.
 
Проте незабаром конгресвумен стала одним з найбільших критиків української влади і надання Києву допомоги без належної підзвітності.
 
Все почалося з критики політики українського керівництва і президента Байдена в липні 2022 р., коли Спартц закликала контролювати допомогу, виділену Україні.
 
"Президенти Байден та Зеленський повинні припинити грати у політику з життями людей, а Конгрес має імплементувати належний контроль в Україні", - наголошувала конгресвумен.
 
Вона висунула вимогу до президента Байдена - мати чітку стратегію щодо України та узгодити безпекову допомогу з цією стратегією. До президента Зеленського - "припинити грати в політику та театр" і почати краще керувати для підтримки армії та місцевої влади. Конгресу ж вона запропонувала встановити нагляд
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...