Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 05:45, 21 апр 2024
США надішлють в Україну додаткових військових радників з КОШ які разом з нашим  ГШ будуть займатися військовим плануванням та ВИЗНАЧЕННЯМ ЦІЛЕЙ ДЛЯ УДАРІВ НА ТЕРИТОРІЇ РФ... Президент Зеленський та головком Сирський погодилися на умови США визначати спільно такі цілі і наша "Ракетна Програма" буде профінансована США.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 05:49, 21 апр 2024
У Вашингтоні ... пройшов "Форум поневолених народів Постросії". На цьому Форумі представники національних меншин росії визнали її подальший розпад неминучим та закликали цивілізовані держави не гальмувати цей процес, а очолити його та готуватися до неминучого. Переоцінити цей крок США важко - по суті наймогутніша Держава світу відкрито взяла той же курс ,який свого часу взяла при СРСР - на контрольований ПРИШВИДШЕНИЙ розпад імперії...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Микола Демидович Микола Демидович 08:46, 21 апр 2024
Новенький, не треба було давати ВІДГУЛ за прогул Благову. Поглянь на головну сторінку ЛД і ЧОМУ немає жодних мислЄЙ благова тут.
 
Адже немає ЩО і почитати. Де розповіді про сади плодоносні та квітучі яблуні, що мали БУТИ на Марсі? Де розповіді про "дешеві енергоресурси" та ХТО їх спалює?
 
Ось сьогодні вже зранку неділя, тобто нема НАМ діла та хочеться почитати і відпочити. А тут коментарі ВЧОРАШНІ і нема чергових на РАБотє. І якби бобра не осилила безсонниця то і коментарів не було від 21.04.
Ти дививишся на календар? Сьогодні вже ЗРАНКУ 21 число, НЕДІЛЯ. Всі надіються на пропаганду передових і переможних мисЛЄЙ та што дєлать
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...