Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Anton Blagov Anton Blagov 11:31, 17 апр 2024
Майданчики ігрової залежності – заборонити на період війни, всі гроші – на фронт! | Дмитро ТУЗОВ
правильное решение...от в нашем городе запретили продавать даже пиво - жаждущие окунулись в мир наливаек и подпольной продажи водки, самогонщики покращили життя вже сьогодни, выросли продажи аптечного спирта и боярышника...
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:46, 17 апр 2024
цифри, оприлюднені сайтом Опендатабот: ігрові компанії збільшили дохід у 2023 році до 54,92 млрд грн проти 1,94 млрд в 2022 році. "Згідно з даними Індексу Опендатабота, топ-10 найуспішніших компаній грального бізнесу у 28 разів примножили свої статки минулоріч. До Індексу потрапили 9 онлайн-казино та 1 лотерейний оператор. Лідером стала компанія Спейсікс (бренд Cosmolot), а найбільший приріст заробітків – аж у 425 разів – має компанія Фавбет (бренд FAVBET).
Реклама Фавбет крутиться на марафоні єдині новини, є підстави вважати, що вигодонабувачем від діяльності всього цього є люди, не чужі команді офісу президента. ₴55 млрд за минулий рік проти ₴2 млрд за перший рік вторгнення - просто так не буває.
 
А може вони схему замутили конвертації соціальної допомоги від Заходу, яку не можна використовувати на оборону, в податки через Казіно і далі на ракети власного виробництва?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...