Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 12:55, 30 апр 2024
Війську треба дрони, війську треба РЕБ, війську треба пікапи. А ви мало того, що провалили інформаційну політику, мобілізацію, так два роки купали людей в теплій ванні рожевої пропаганди.
 
Медіахаос, якого ви боїтеся — це свобода слова, свобода вираження думок. Якщо Інтер дозволятиме собі і далі транслювати концерти до 9 травня, а медведчуківські журналісти “вєщати” про руський мір, то це підстава для кримінального провадження і витурення їх з інформаційного простору.
_______
Павло Білоус “Кабул”, член Координаційної ради Руху Опору Капітуляції. Ви добре знаєте Кабула із заходів та акцій РОКу. У 2014 році Кабул був у Самообороні Майдану, опісля пішов добровольцем захищати Україну, воював у складі 25-ого окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» у Дебальцевому. 24 лютого Кабул став на захист Києва, нещодавно демобілізувався із Десантно-штурмових військ, пройшовши Київську, Херсонську, Бахмутську, Запорізьку операції бойовим медиком
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:53, 30 апр 2024
Радник Єрмака Лещенко називає ветеранів та громадянське суспільство російською агентурою, бо вони не підтримують “телемарафони”.
 
"Офіс Єрмака боїться втратити контроль над телевізійним медіапростором. Так званий “медіахаос”, від якого нас застерігає радник Єрмака Лещенко, всього лиш маніпуляція.
 
Адже за два роки вторгнення все-таки вдавалось працювати інформаційним агенціям та медіа не перешкоджаючи національній безпеці. В той час, як Державний департамент США визнає порушення свободи слова телемарафоном. Інститут масової інформації відзначає список якісних медіа за дотриманням професійних стандартів, де телемарафонами “Єдині новини” та Freedom і не пахне.
 
Пане чи не пане Лещенко, я розумію: наша петиція #ГрошіМарафонуНаОборону підняла хвилю обурення громадськості. Адже з державного бюджету фінансуються медіамайданчики олігархів, які ще й стали черговою сценою для вашої команди...
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...