Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 21:18, 14 апр 2024
Дрони обох сторін шукають будь-які ознаки руху й негайно атакують противників, яких помітили.
 
Військовим під час виконання місій доводиться кидатися від однієї схованки до іншої, сподіваючись, що пілоти ворожих безпілотників не зможуть їх знайти. Але досвідчені оператори БпЛа можуть вистежувати навіть одного солдата, пірнаючи за ним в окопи.
 
Сплеск кількості малих безпілотників в Україні перетворив територію по обидва боки від лінії фронту (зазвичай відому як «сіра зона») на «зону смерті», — говорить командир взводу ударних безпілотників у складі 92 окремої штурмової бригади ЗСУ Олександр Настенко.
 
Солдати, які наважуються пересуватися вдень чи вночі під «спостережливими очима» ворожих безпілотників, «гинуть негайно», додає Настенко.
 
Дешеві безпілотники, які використовують в Україні, змінили сучасну війну. Спочатку такі дрони дали українським військам перевагу на полі бою. Але росіяни швидко підхопили ідею і почали масово виробляти власні безпілотники...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:27, 14 апр 2024
...
«Те, що ми зараз спостерігаємо, — це бліцкриг безпілотної війни», — сказав Ендрю Коте, керівник штабу компанії BRINC Drones, що надсилає обладнання в Україну.
 
На думку Коте, дрони в Україні змінюють ситуацію так само як танки під час Першої світової війни: «Це досить тупикова ситуація, тому що якщо ви перебуваєте на відкритому повітрі, на вас будуть полювати».
 
Технологічний прогрес, імовірно, врятував багато життів, оскільки пілоти безпілотників можуть працювати далі від лінії фронту, ніж піхота. Але перенасиченість безпілотників, багато з яких здатні бачити вночі, також зменшила простір, де війська можуть безпечно пересуватися. Це призвело до великих втрат і в останні місяці завадило будь-якій стороні зробити серйозний прорив.
 
Ці умови — у поєднанні з широкими мінними полями та нестачею боєприпасів і солдатів — тепер сильно ускладнюють для України повернення окупованих територій.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...