Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 14:01, 11 апр 2024
Десятиліттями Російська Федерація після розпаду Радянського Союзу вибудовувала систему інформаційного впливу на Європу, США і на країни цивілізованого світу, вкладаючи у пропаганду і у мережу власного іномовлення мільярди доларів. Під простирадлом медіа і пропаганди майже у кожному конкретному випадку від США до країн Африки і Азії ховаються гібридні наміри змінити політичних ландшафт країн, викликати в них нестабільність і включити в орбіту так званого "русского міра". Причому, у цих гібридних прийомах використовуються не лише медіа, а і Церква, яка століттями в Росії була державною інституцією і інструментом державного впливу.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:18, 11 апр 2024
Росія надзвичайно вправно організовує свої дії на підставі знань про те, що і як діє у демократичному світі. Цей, якщо хочете алгоритм, Росія для себе розбирає, вона його всіляко вдосконалює і шукає різноманітні можливості. Це очевидні речі.
 
Росія має конкретно в Україні, можливо з перебігом широкомасштабного вторгнення ситуація змінилася, але Росія має можливості відстежувати інформаційні повідомлення на рівні до районного центру і використовувати їх. Це один з принципів піднімати проблеми, - локальні на глобальний рівень, а глобальні проблеми опускати навпаки до локального.
 
Не забувайте, що конкретно в Україні, на пострадянському просторі, зокрема я це бачу і по Молдові, і по Білорусі, є мережа телеграм-каналів, які несуть кремлівське слово. Кремлівські наративи надзвичайно активні в Україні. Вони навіть не намагаються щось перекладати зі своїх ідеологічних провокацій українською мовою. Вони ведуть російською мовою і, швидше за все, це навіть не росіяни...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...