Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:04, 10 апр 2024
Суд вважає, що жодна з причин, викладених у початкових санкційних актах у період з 28 лютого 2022 року до 15 березня 2023 року, не є достатньо обґрунтованою, а отже, включення Авена та Фрідмана до оскаржуваних списків не було виправданим.
 
Що стосується продовження дії актів, суд вважає, що Рада ЄС не надала жодних додаткових доказів порівняно з тими, на які вона спиралася в первинних актах.
 
На думку суду, хоча підстави, висунуті Радою, можуть бути такими, що дозволяють встановити, залежно від обставин, ступінь близькості Авена і Фрідмана до Путіна або його оточення, вони не демонструють, що вони підтримували дії або політику, які підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України, або що вони надавали матеріальну чи фінансову підтримку російським особам, відповідальним за анексію Криму або дестабілізацію України, або що вони отримували вигоду від цих осіб".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:42, 10 апр 2024
Кореспондент "Радіо Свободи" Рікард Йозвяк уточнив, що Фрідман та Авен все ще залишаються під санкціями ЄС
 
Зазначається, що список обмежень оновлювали на початку 2024 року, а рішення суду стосується лише санкційних списків 2022-2023 років.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...