Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 11:11, 5 май 2024
Там прямо залякують протестувальників і просто незгодних: надто сильно будете смикатись - отримаєте війну, як в Україні. Але Грузія вистоїть не більше кількох годин. Тобто, отримаєте всі от ці жорсткі закони, але разом з великою кров'ю і російською зброєю.
 
Теоретично, зважаючи на ситуацію на нашому фронті, Росія цілком може собі дозволити виділити невеликий збройний контингент для Грузії, для утримання при владі її агента Іванішвілі. Бо Грузія має майже вдесятеро меншу територію, ніж Україна. І для жорсткого контролю 3,5 млн населення багато російських солдатів не знадобиться.
 
Такий сценарій був би і джерелом "невеликої переможної війни", яку так любить Путін і якої так бракує через наш активний спротив. А втручання НАТО в такому випадку навряд чи варто очікувати - адже проросійський уряд Грузії не мав би жодних заперечень і точно не звертався б по допомогу. Відповідно, ну ж не силоміць Альянсу рятувати Тбілісі, ще й витрачаючи і без того дефіцитні ресурси, яких чекають ЗСУ.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:00, 5 май 2024
Христос воскрес, воскресне й Сакартвело!
Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі обвинуватила проросійську "Грузинську мрію" російського олігарха Бідзіни Іванішвілі в тотальному ляганні під Росію - конкретно через прийняття злизаного в РФ "закону про іноагентів".
--
"Це вже не те, про що раніше можна було сказати, що вони просто намагаються зберегти владу. Сьогодні це не можна пояснити нічим іншим, крім бажання догодити Москві ...
Вони намагаються представити партнерів Грузії партнерами революції, нібито вони намагаються повалити уряд. І водночас мовчать щодо росії, нібито вона наш друг. Тож стає дедалі очевидніше, що проблема не тільки в "російському законі", а й у "російському уряді"."
--
Судячи з того, що Іванішвілі взявся максимально жорстко просувати російський закон, Кремль вирішив перед "вирішенням українського питання" піти ва-банк щодо Грузії. І просто підгребти її під себе через своїх агентів у владі - "Грузинську мрію" і її уряд...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...